Help for English

Help forum pro začátečníky

 

Pane Víte, když jste tak šikovně založil nové téma fóra – burza učebnic- /hned jsem toho využila/, nešlo by zařídit i takové help forum pro starter – elementary? Možná by se ptalo více lidí a určitě by Vaše odpovědi pomohly i ostatním, Někdy se zeptám pod článkem, ale někdy se učím i to, na co článek není, nebo je pro pokročilejší a pak moje otázka vyzní trochu hloupě.Učím se sama a protože mě nemá kdo opravovat, nejsem si jistá, jestli to mám dobře. Ve Vašem Help fóru jsou ty otázky už od těch pokročilejších. A k tomu mám ještě daleko. Psal jste tu někde, že Vaše stránky navštěvuje hodně začátečníků, třeba by to bylo dobré,abychom nenudili ty, kteří se našim otázkm třeba zasmějou, protože jim je to jasné. Děkuji.

Dobrý nápad. Zvážím to.

Pekný podvečer, neviem či na Vašich stránkach môžem nájsť aj bežne používané frázy.Ak nie…viem,že je to veľa roboty…ale do budúcna rubrika najpoužívanejšie anglické frázy…pomohlo by to začiatočníkom a aj ostatným.Vďaka za Vaše skvelé stránky a čas, kt. im venujete. :-)

Ano.to je právě to, co mám na mysli. Mohu se naučit všechy poučky, ale jestliže z nich nedám dohromady větu, jak mám, dále postupovet? Při učení jsem nejistá " Mám to doře?" Při rychlosti Vašich / i dalších/ odpovědí bych mohla leccos pochopit. Ale vím, že je to náročné. Ale vy na toto téma nemusíte být sám. Vidím tu odpovědi od zkušenějších angličtinářů, kteří jsou ochotni vysvětlit něco i jiným lidem, a já se s touto odpovědí spokojím, protože hlavní je vyřešit problém, který mě teď momentálně trápí. Takže dík všem ochotníkům.

V kurzu pro začátečníky se snažím, aby u každé ‚poučky‘ (jak vy říkáte) bylo několik příkladových vět. Je pravda, že zatím se spíše věnuji vysvětlování gramatiky apod. a sekce testy a cvičení spíše zejí prázdnotou, ale cvičení budu průběžně doplňovat (i zpětně). Chci mít nejříve nějakou kostru, jak půjdou jednotlivé lekce za sebou, jak budou uspořádané do UNITS apod, a potom ke každé lekci nabídnout množství cvičení, testů a aktivit.

Všechno to ale zabírá čas. Nemůžu se plně věnovat začátečníkům a zároveň stejně těm pokročilejším… to bych nespal už vůbec a manželka a děti by začali můj počítač nenávidět.

Áno, samozrejme, rodina je veľmi dôležitá a nemožno ju zanedbávať…je na prvom mieste.Myslela som, či nemáte niekoho, komu plne dôverujete a bol by ochotný Vám v tom pomáhať…samoz­rejme,že sa nedá všetko odrazu…aj tak VEĽKÁ VĎAKA za tieto skvelé stránky… :-)aj môj 3,5 roč. syn sa učí podľa obrázkov Vaše slovíčka a teší sa :-)

Dobrý den, chtěla bych Vám říct, že máte moc hezké stránky a že mi moc pomáhají. Jsem na základní škole, takže jsem začátečník a využívám „mapu kurzu“ . Chtěla bych se zeptat jestli ke každé lekci není nějaký test a pokud ne, jestly by jste ho nemohl zařídit. Děkuji za odpověď.

Ester

Celý kurz je stále v procesu vývoje, proto zatím těch cvičení není tolik. Průběžně se ale budou objevovat nová.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.