Help for English

CAE zima 2012

 

Jak jsem řekl je to subjektivní,a proto bych osobně taky zkusil B2 a udělat FCE.Jen znám pár případů, kteří to dokázali a proto vím že reálné to je,ale je to fakt o těžké motivaci a velké dávce talentu.Ale zamakat ,udělat FCE a na CAE jít až s referencí od učitele či z nějakých testů nanečisto..

Ahoj, teď jsem skládal CAE a druhej článek jsme v časovým limitu nestihl celý přepsat na answer sheet (přepsal jsem tak 3/4, těsně před uplynutím času jsem tam jen z patra něco napsal, aby to mělo konec), takže předpokládám, že writing je v kýblu. Ale třeba Use of English mám hodně dobře, je možný, aby hodně dobře napsaná jedna část vykompenzovala výbuch v jiné? Díky za odpověď

ano. dulezite je mit aspon 60 % celkove.

a pokud je hodnocení pod 60%,ale je v rozmezí 45–59% ,obdržíš certifikát „Cambridge English Certificate“ a bude potvrzovat nižší úroveň (u CAE B2).Myslím že je dobře že to takhle udělali,kdyby náhodou někdo vybouch,aby měl aspon cenu útěchy.Já bohužel na 60% nevěřím a tak očekávám všeobecný certifikát na úroveň B1,to bude asi uplně bez hodnoty :-(

Díky za reakce. Dneska speaking a ten to doufám ještě trošku vylepšil, takže stále doufám. Ale na to B2 by to snad mělo stačit určitě.

No tak to mě teda po…, CAE mám nakonec na grade B. Všechno až na speaking mám exceptional, to jsem vůbec nečekal. Jeden bod mi chyběl na grade A :/… huráá:)

Wow, gratuluji! :-)

Díky:)

Ahoj, přemýšlím, že bych si zkusil udělat CAE letos v zimě. Před asi rokem a půl jsem udělal FCE… Mohli byste mi prosím doporučit nějakou knihu, která by mi pomohla se na zkoušku připravit? Díky

Budu si dělat CAE taky v zimě a pojedu podle Destination C1&C2 a k tomu CAE Practice Tests Plus 1 (2). To myslím stačí.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Rayden vložený před 12 lety

Budu si dělat CAE taky v zimě a pojedu podle Destination C1&C2 a k tomu CAE Practice Tests Plus 1 (2). To myslím stačí.

Destination C1&C2 je super, jen mi přijde, že je trochu těžší na CAE – mělo by připravovat i na C2. Ale kdo to projde a trochu vstřebá, rozhodně se posune dál. Já přes léto prošla 2/3 té knihy a hodně mi pomohla. A ohledně dříve zmíněného typu cvičení, kdy se hádá jedno slovo ze tří vět (to mě vždycky bavilo, jako nějaké hádanky od sfingy), moc mi pomohly stránky http://www.flo-joe.co.uk/…k/colloc.htm . Je to sice mířeno už na CPE, ale přijde mi, že ta slovíčka jsou často jednoduchá a na úrovni CAE. A každý den kromě víkendu se mění, takže se můžete trénovat hezky pravidelně.

Stránky
http://www.flo-joe.co.uk/
jsou opravdu výborné a dá se tam připravovat na PET, FCE, CAE i CPE. :)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.