Help for English

Ohlédnutí za rokem 2018

ALL LEVELS Vydáno dne 01.01.2019

Shrnutí roku 2018, statistiky, poděkování, přání do nového roku.



Ohlédnutí za rokem 2018

Rok 2018 už se nevrátí, ale my se za ním dnes ještě krátce ohlédneme. Co se na našich stránkách za uplynulý rok událo?

I v uplynulém roce jsme vám byli k dispozici zcela zdarma a to 365 dní v roce, 24 hodin denně. Měli jste přístup k tisícům článků, testů a cvičení. Materiály přibývaly i po celý rok. V roce 2018 jsme vydali 190 nových článků! Toto číslo zahrnuje i předělané staré články, jejichž ‘revitalizaci’ jsme věnovali také hodně úsilí. Většinou se nám dařilo pro vás vydávat 4 články týdně! Navíc denně bylo na titulní stránce k dispozici nové Slovíčko dne! Pomocí těchto krátkých článků jste se s námi mohli naučit 365 zajímavých slovíček!

Nejdůležitější věcí asi je, že se nám podařilo konečně spustit mobilní verzi celého webu. Věříme, že se vám nyní našimi stránkami brouzdá daleko snáze!

Také jsme založili náš vlastní Instagram! Už nás sledujete?

Ve zdraví jsme také snad přežili zavedení GDPR a připravili pro Vás možnost získat výpis všech informací, které si o vás Help for English pamatuje, a také možnost ‘být zapomenut’.

Novou mízu chytl i náš sesterský web pro výuku němčiny, Mein Deutsch! (www.nemcina-zdarma.cz) Pokud patříte mezi ty, kdo se učí i německy, určitě tyto stránky navštivte. Zajímavostí zde je, že v článcích o různých jazykových jevech je zařazen i tzv. English Corner, který upozorňuje na rozdíly a podobnosti mezi angličtinou a němčinou.

V roce 2018 jste nás navštěvovali podobně jako v roce předtím. Zaznamenali jsme přes 6 milionů návštěv od více než 2,5 milionu uživatelů! Celkem jste si otevřeli přes 22 milionů stránek a strávili s námi téměř půl milionu hodin! Pevně věříme, že tento čas byl strávený efektivně!

Na našem diskusním fóru se celý rok také denně diskutovalo. Řešily se otázky týkající se anglické gramatiky a slovní zásoby, překladů, rozdílů mezi britskou a americkou angličtinou, ale i učitelství či lektorství, vhodných učebnic atd. Na snad všechny dotazy našich uživatelů se brzy objevila odpověď buď přímo od našeho týmu nebo od někoho s vás. Tímto všem, kdo se do diskusí zapojili, děkujeme!

Děkujeme všem, kdo si předplatili naši aplikaci English Me a tím nás podpořili! Je to hlavně díky vám, že se nám daří už tolik let provozovat portál Help for English v té podobě, jak jej znáte!

Děkujeme všem našim uživatelům, kteří nám poskytují zpětnou vazbu, třeba např. komentářem pod článkem, soukromou zprávou, e-mailem apod. Vaše slova nás moc motivují!

Děkujeme našim partnerům za spolupráci, především knihkupectví Englishbooks.cz, firmě Edoo.cz, časopisu Jump a Univerzitě Pardubice.

Help for English v roce 2019

Co nás čeká v letošním roce? Rozhodně tu pro vás zůstáváme a samozřejmě i v tomto roce zcela zdarma. Plánujeme dále vydávat cca 3–4 nové či přepracované články týdně plus samozřejmě každodenní Word of the Day! Nápady a inspirace nás samozřejmě ještě neopouští.

Těšíme se, že se s mnoha z vás setkáme na Englishbooks Day, který se v roce 2018 bohužel nekonal. Letos snad nebude nic stát v cestě!

Všem přejeme úspěšný rok 2019!

Za tým Help for English:

  • Petr Hudík
  • Roman Svozílek
  • Marek Vít


Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

ALL LEVELS

Ohlédnutí za rokem 2017

Shrnutí roku 2017, statistiky, poděkování.

ALL LEVELS

Ohlédnutí za rokem 2014

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…
ALL LEVELS

Ohlédnutí za rokem 2015

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…
Komentáře k článku

K článku nejsou zatím žádné komentáře

Přidat komentář