Help for English

Ohlédnutí za rokem 2017

ALL LEVELS Vydáno dne 01.01.2018

Shrnutí roku 2017, statistiky, poděkování.



Ohlédnutí za rokem 2017

Rok 2017 je již nenávratně pryč. Než se ale pustíme do práce v roce 2018, rádi bychom se za těmi uplynulými dvanácti měsíci ještě tradičně ohlédli v krátkém článku.

Rok 2017 byl dvanáctým rokem existence stránek Help for English. Již dvanáct let na tomto portále můžete zdarma nacházet články, testy a cvičení ke zdokonalování své angličtiny.

I v roce 2017 bylo u nás rušno. Vydali jsme celkem 114 různých článků, cvičení či testů. Mezi nimi jsou i desítky oprášených materiálů, které si už zasloužily obměnu. Ne, že by se angličtina tak rychle vyvíjela, abychom museli články tak rychle aktualizovat, ale spíše se vyvíjíme my. Chceme vám dát to nejlepší a tak občas tyto někdy až dvanáct let staré články vylepšujeme, doplňujeme a často i kompletně přepracujeme.

Kromě všech těchto materiálů jsme v červenci 2017 spustili jednu velkou novinku, a to seriál Word of the Day, který už více než rok předtím úspěšně běžel, ale byl určen pouze předplatitelům naší aplikace English Me. Rozhodli jsme se ale nabídnout tyto krátké články i všem našim čtenářům zde na Help for English. Celkem jste si tedy v roce 2017 mohli přečíst 183 krátkých článků věnovaných 183 zajímavým slovíčkům. Články jsou k dispozici vždy jen 24 hodin, takže pokud zapomenete náš web navštívit, článek je téměř nenávratně pryč. Uživatelé English Me se ale ke všem doposud vydaným Slovíčkům dne mohou kdykoliv vracet. Mají jich po ruce již stovky (seriál brzy oslaví dvouleté výročí!)

V roce 2017 jsme také začali intenzivněji pracovat na změnách vzhledu celých stránek. Brzy bychom rádi spustili verzi pro mobilní přístroje a další snad pozitivní a příjemné změny.

I v roce 2017 jsme se s mnoha našimi uživateli setkali na konferenci Englishbooks Day pořádané naším dlouholetým partnerem, knihkupectvím www.englishbooks.cz. Tam jste měli možnost navštívit přednášky či semináře nejen Romana Svozílka a Marka Víta, ale i Lucky Skrčené a Franty Bartáka, kteří také v roce 2017 na našich stránkách vydali několik svých článků či cvičení.

Pokud by vás zajímala trocha statistik za rok 2017:

  • téměř 6 milionů návštěv od více než 2,5 milionů uživatelů
  • přes 22 milionů prohlédnutých stránek (článků, testů, cvičení atd.)
  • 452 tisíc hodin strávených na Help for English

Nejčtenějšími články na webu byly (stejně jako v loňském roce):

Poděkování

Všem našim čtenářům děkujeme za podporu i zpětnou vazbu, kterou od vás dostáváme. Děkujeme všem, kdo nás podporují i finančně skrze zakoupené předplatné aplikace English Me. Jen tak můžeme dělat to, co děláme, tak, jak to děláme. Děkujeme také těm, kdo s námi v roce 2017 spolupra­covali, psali články, upozorňovali nás na překlepy, upravovali slovníkovou databázi, vytvářeli a editovali nahrávky výslovnosti, zapojovali se do dění v diskusních fórech atd. Jmenný seznam raději zveřejňovat nebudeme, protože bychom ve výčtu jistě na někoho zapomněli.

Happy New Year 2018

Náš tým, který se stará o celé stránky Help for English a výukovou aplikaci English Me, by vám rád popřál všechno nejlepší do roku 2018. Přejeme vám, aby tento rok byl pro vás rokem plným pohody, štěstí a úspěchů.

Protože jsme tu hlavně ‘přes angličtinu’, přejeme vám, abyste v roce 2018 zaznamenali velké pokroky právě v angličtině. Budeme se snažit vám v tomto co nejvíce pomáhat. K dispozici jsou tu pro vás tisíce již vydaných materiálů i diskusní fórum. I v tomto roce budeme dále psát a vydávat další a další materiály, články, testy, slovíčka dne atd. Help for English je tu pro vás zdarma po celý rok.

Za Help for English:

  • Petr Hudík
  • Roman Svozílek
  • Marek Vít


Online angličtina od autorů Help for English!

Bezkonkurenční online angličtina za 169 Kč měsíčně.
Přečtěte si více informací nebo si ji hned zdarma vyzkoušejte.

Pokračovat můžete zde:

ALL LEVELS

Ohlédnutí za rokem 2018

Shrnutí roku 2018, statistiky, poděkování, přání do nového roku.

ALL LEVELS

Ohlédnutí za rokem 2016

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…

ALL LEVELS

Ohlédnutí za rokem 2012

Co se na našem webu událo v průběhu uplynulého roku, statistiky, poděkování…
Komentáře k článku

K článku nejsou zatím žádné komentáře

Přidat komentář