Help for English

Návrh - Vylepšené statistiky testů v profilu

 

Začal jsem aktivně dělat testy na stránkách a napadlo, mě by bylo velice užitečné, kdyby se dali v profilu uživatele zobrazit i nějaké pokročilejší statistiky testů. Ty co tam jsou jsou spíš jenom jako historie.

Jde mi o to, aby se člověk hnedka dozvěděl v kterých testech co už několikrát dělal se zlepšuje a třeba kolikrát jaký dělal apod.

Potom by člověk hnedka viděl, jaký mu opravdu nejdou a zkoušel by si je znovu.

Původně jsem myslel, že je to tam tak, že když udělá nějaký test člověk vícekrát, tak se mu zobrazuje odkaz na ten konkrétní test pouze jednou a to skóre co tam je je nejvyšší ze všech. Takhle by to byla jedna dobrá možnost, nebo to udělat jako tabulkovou statistiku.

Třeba: Název testu – počet vyhodnocení – nejvyšší skóre – průměrné skóre – nejmenší skóre

Tu historii bych tam samozřejmě nechal, tohle bych chtěl pouze přidělat navíc jako vylepšení :)

Co vy na to? :)

Ano, v součastné době je zde pouze jakási historie testů. Další inovace tohoto modulu máme samozřejmě v plánu…

O statistikách testů jsem již přemejšlel, ale nikdy ne tímto směrem… myslím si totiž, že není příliš vhodné procházet testy víckrát. V takovém případě mohou vznikat špatné asociace a výsledek nevypovídá o Vašich skutečných schopnostech…

Statistiky testů bych rád upravil, aby zobrazovali např. tabulkové a grafové statistiky testů jednotlivých úrovní nebo testů jednotlivých typů (aby bylo možné rozlišit např. poslechové testy, testy na porozumění textu a testy gramatické…)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.