Help for English

Rozlišení výkladu a cvičení na konci článků

 

Všiml jsem si, že na konci každého článku jak jsou ty odkazy na související články a články ze stejné rubriky, tak se tam často nedá vyčíst, jestli ten odkaz vede na výklad, nebo na cvičení.

Většinou to tam je sice napsané v závorce u jména, ale někdy také ne a přitom myslím, že k odlišení by mělo sloužit to první slovo v závorce, ale to je vždy stejné a to „článek“.

Nešlo by to doprogramovat?

Konkrétně to je třeba zde: http://www.helpforenglish.cz/cz/view.php?…

V podstatě by se dalo říct, že tuto funkci již máme… můžeme u každého článku nastavit zda se jedná o výklad nebo cvičení a tuto hodnotu pak zobrazit v závorce.

Jak by to přibližně mělo vypadat je zde:
http://www.helpforenglish.cz/cz/view.php?…

Ale vzhledem k tomu, že v součastnosti máme na webu 1443 článků a pro každý bychom museli tuto hodnotu nastavit zvlášť a ručně :-( tak tato hodnota není nastavena u starších článků… Pokud vím, tak u nových článků tato funkce funguje…

To určitě neznamená, že starší články takto zůstanou, ale připravujem ještě další změny, které mají usnadnit procházení našeho webu a tak bude IMHO lepší je spustit najednou.

Jj u toho odkazu to je fajn, přesně takto jsem to myslel :)
Jinak bych rád pomohl, takže kdyby jste mi udělal třeba narychlo nějaké rozhraní, kde to půjde u každého článku zpětně nastavit, tak bych se do toho pustil :)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.