Help for English

změny v fce

 

dobrý den ráda bych se zučastnila v prosinci 2OO8 fce – mají proběhnout nějáké změny v obsahu testu – údajně by měl příbýt jeden writing a mělo by vypadnout hledání chyb v textu. Mohl byste prosím napsat bližší infromace. Děkuji Klára

Ano, článek o změnách ve FCE a CAE v průběhu letních prázdnin zpracuji.

Hledala jsem ruzne informace o tech zmenach, ale moc toho neni. Rekla bych, ze je videt, ze se ty zkousky v novem formatu (aspon myslim) jeste nekonaly. Vesmes se novinky daji popsat tak, ze vsechno trochu zkrouhli. :-)

Na strankach British Council jsem ale narazila taky na tohle:

„Od zavedení nové podoby zkoušky FCE v prosinci 2008 budou dva přípravné texty s jednou otázkou z každé knihy.
Prosinec 2008 – Prosinec 2009
Charles Dickens, Great Expectations (Macmillan or any edition)
Gaston Leroux, The Phantom of the Opera (Penguin or any edition)“

Evidentne mam problem s vnimanim psaneho textu, protoze tomu nerozumim. 8-) Nevite nekdo, jestli to ma znamenat, ze ty texty musime znat, nebo jenom to, ze si je napr. v kompozici muzeme za tema vybrat – kdyz budeme chtit… :?:

Ty texty jsou dobrovolné, v sekci WRITING je na to několik otázek, a když jste ty texty nečetli, můžete si vybrat něco obecného.

Dobrý den. Studuji v zahraničí a též budu usilovat tento rok o FCE v prosinci. Vím, že bude povinný buď dopis anebo e-mail. Dále bude sekce rozšířená o Use of English. Jinak by to mělo být vše. Dále byly vydané update učebnice – First Certificate Masterclass a tam je to podrobně popsané hned na předních stranách. Doufám, že jsem neposkytla falešné info a přeji hezký den =)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.