Help for English

Chyba v drobečkové navigaci

 

Všiml jsem si, že když se dostanu z hlavního menu na fórum, tak nahoře v drobečkové navigaci nevede odkaz na hlavní stranu tak jak zřejmě má, ale vede zase jenom na fórum.

Možná by nebyl špatný nápad v drobečkové navigaci na stránkách dát na začátek něco jiného než CZ – třeba také HLAVNÍ STRANA.

děkuju za upozornění, už by to mělo být vpořádku (myslím tu chybu s drobečkovou navigací na fóru)

Důvod, proč je na stránkách často v drobečkové navigaci CZ, souvisí s celkovou strukturou webu. Náš web se snaží simulovat adresářovou strukturu podobně jak tomu známe z počítačů – celou si jí můžete prohlédnout v mapě webu.

Snad se brzy dostanu k přepracování tohoto systému a tím i CZ na HLavní strana…

Nemáte zač, už to je v pořádku.

Jinak si myslím, že to, že na hlavní stránku odkazujete pomocí adresy http://www.helpforenglish.cz/cz/ docela dost škodí vaším pozicím ve vyhledávačích, protože je to vlastně duplikované URL.

Lidi odkazují na vaší stránku http://www.helpforenglish.cz/ a tím jí předávají google pagerank, seznam rank apod. a vy máte přitom hlavní stránku s tím /cz/, což jsou dvě rozdílné adresy a ten rank místo aby se sčítal a bylo ho hodně, tak je ho méně, protože se dělí mezi dvě adresy…

Použití CZ v adresářové struktuře webu má své důvody, ikdyž se to v současné době zdá zbytečné, tak na HelpForEnglish připravujeme další projekty, proto bylo nutné současný web přesunout do složky CZ, aby bylo možné ho logicky oddělit ostatních projektů.

Toto řešení určitě není nejšťastnější, ale nějaké jiné se stejnou funkčností mě nenapadá. V součstnosti odstranění toho problému je moje priorita číslo jedna, ale i tak pro složitost to nejspíš ještě chvíli potrvá.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.