Help for English

Spořič

 

Ahoj nějakou dobu mám stažený spořič help for enlish,je dost dobrý,ale potěšilo by mě,kdyby se z něj dali vytáhnout slovíčka třeba v podobě *.txt nebo *.doc …šlo by to aniž bych se v tom hrabal přez zdroják?
díky za odpověď

Slovíčka ve spořiči jsou vlastně okruhy z našeho online slovníku. Klikněte v levém sloupci na ‚slovník‘ a zde si je můžete v klidu prohlédnout, vytisknout atd.

díky moc

Také používám váš spořič a hodně mi pomáhá, hlavně teď přes prázdniny nenuceným opakováním slovíček. Ale postrádám tam přepis výslovnosti, hodně by mi to pomohlo když se tam objeví slovíčko které neznám, tak si kolikrát musím někde hledat jak se vlastně vyslovuje. Myslím si, že když je ta výslovnost tady v online slovníku, tak by neměl být problém ji přidat i do spořiče, podle mě by to uvítalo víc lidí

Ano, to je pravda. Myslím, že celý spořič časem podstatně předěláme a vylepšíme. Zatím to je opravdu jen takový jednoduchý prográmek. V současnosti se ale věnujeme práci na jiném softwarovém produktu, takže se do úprav spořiče ještě pouštět nebudeme a nemůžeme. Času je bohužel velmi málo a náš seznam toho, co je potřeba udělat je dlouhý. Díky za pochopení.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.