Help for English

Shánim dobrovolníka na dopisov

 

Jsem samouk a dost mi chybí praxe, proto shánim nějaké lidi, s kterýma bych si mohl na internetu psát. Moc toho neumim, takže ode mně se toho člověk asi moc nenaučí, ale i tak je praxe lepší než nic, ne ;)

Anglicky se učím asi půl roku. Psaní bych si představoval třeba pomocí emailu, nebo ještě lépe pomocí soukromých zpráv tady na serveru HFE. Dohodli by jsme se například, že pokud si někdo přečte zprávu od toho druhého a něco se mu nezdá, napíše svojí připomínku někam pod odpověď a může se o tom debatovat.

Nabídka platí stále, nehledě na datum :) Omlouvám se, pokud jsem měl založit topic s nějakým všeobecnejším, univerzálnějím jménem. Kdyžtak to můžete přejmenovat :)

Než se vam ozve nějaký zájemce, můžete zkusit psat s robotem ALICE on-line. Aspoň jeden z vas bude mit spravnou AJ a když vy napišete něco špatně, tak vas prostě nepochopi a zepta se.

Ta Alice ja trochu stupidní.. :?

Ale za týden se neozval žádný dobrovolník :-( .Já jsem hledala dobrovolníka na ICQ a jsou tam horší než ALICE. Možna jsem neměla štěsti ale pokažde jsem narazila na nějakého uchylaka :-D

Je jasné, že takhle se shání lidi na dopisování hodně těžko. Ale zkuste to takhle. Napište nějaký univerzální dopis o sobě, takový ten úvodní. Potom si projděte různé blogy o osobní stránky na internetu a pošlete ten dopis třeba třiceti lidem, prostě jim ho nakopírujte do mailu. Věřím, že se někdo ozve.
Založte si taky např. svůj profil na MySpace.com, a zkuste tam projít stránky dalších lidí, a zase zkuste nějaké oslovit.

A co třeba zaregisrovat se na nějakém anglickém serveru,– kde je klasický CHAT (typu lidé.cz), a nebo jako začátečník – zkusit nějaký CHAT FOR KIDS – s tím, že se budu vydávat za dítě ?!-

P.S. Nezkoušel jsem to ,ale připadá mi to jako zajímavý nápad… :-)

Našel jsem stránky se seznamem cca 37000 lidí co si chtějí dopisovat v různých jazicích. Odkaz je tu http://www.aj.cz/penfriends/

Dopisování pomocí penfrienclubu na aj.cz můžu vřele doporučit..docela dlouhou dobu jsem si s pár lidmi dopisovala a řekla bych, že to docela pomohlo i mojí angličtině..kaž­dopádně je to nenásilný učení se a ještě při tom poznáte hodně zajímavých lidí :-)

Já bych taky brala nějakého dobrovolníka! :shock:
Nikdo si se mnou nechce povídat, bůůů… Zkoušela jsem to opravdu dlouho, jenže těm, co se ozvou, jde vždycky o něco jiného než o angličtinu, tak už mě to přestalo bavit. :-( Třeba se ozve někdo tady??? Taky bych brala někoho, kdo by si se mnou čas od času popovídal „z voka do voka“, nějaká ta konverzace by byla prospěšná. Haló! Je tu někdo na úrovni intermediate – upper-intermediate z Liberce? :o

Ahoj Adik, ak chces ja si s Tebou budem pisat, moja mail.adresa je lauradob@centrum.sk

Hi Adik..How are you? My name is Michal and I have been living in England almost 2 years,my english is not perfect but if you don't mind , you can have a chat with me, because i need to improve my writing skills as well.

i wish you a nice day..
my email..michal.dudka@centrum.cz

so see you soon michal

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.