Help for English

Plán výuky

 

Dobrý den, stránky jsou bezvadné, škoda že AJ doháním až teď, měl jsem se pro ni rozhodnout už dávno.Aj je pro mě něco jako rozumět řeči zvířat.Otevře se člověku celý svět.Rád bych se proto tento jazyk usilovně chtěl učit, ale vůbec nevím kde a jakým způsobem tady začít, aby to mělo logiku a abych si do hlavy jen nechrlil všechny ty poučky, to by asi nevedlo k ničemu.Poradíte mi prosím ? :oops:

Výukový plán plánujeme, ale bohužel je na všechno hodně málo času…

ok :oops:

Dobrý den, také se přimlouvám za ten výukový plán. Na těchto stránkách je nepřeberné množství skvělých článků a testů a člověk neví, kde začít.

Taky se přimlouvám za plán výuky a mám ještě jeden dotaz, na Vašich stránkách se pouze zmiňujete o Cambridgských zkouškách (PET,FCE…) a co takkle zkoušky CITY $ GUILDS??? Slyšel jsem že tyto zkoušky vycházejí více z reálného života než Cambridské zkoušky a navíc jsou levnější!!! Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti!!!

Je hodně typů zkoušek, nám se zatím podařilo získat svolení ke zpracování vzorových testů KET, PET, FCE, CAE a CPE. Pokusím se získat svolení i pro jiné zkoušky.

Dobry den, som velmi rad , ze sa mi konecne podarila najst nejaka poriadna stranka, kde sa da vzdelavat celkom rozumnym sposobom a zadarmo, pretoze ja nemam cas stale sediet za PC a keby som si nejaky kurz zaplatil, isto by som prisiel o vedcinu casu. Dakujem za super a prehladne informacie akurat mi tu chyba ten plan, pretoze neviem kde zacat a stale len klikam a citam, lebo vzdy ma najeky odkaz zaujme.
moc dakujem za super stranku a prajem vela uspechov pri jej vylepsovani
rado

radonocka:
než ten plán Marek udělá, tak zatím doporučuji filtrovat sekci gramatiky podle úrovní. První Starter, potom Elementary, Pre-Intermediate atd.

Dobrý den, jen bych Vám chtěla napsat, že lepší stránky s angličtinou a s různými odkazy jsem nenašla. Díky Vám jsem se hodně v angličtině zlepšila. Plán výuky bych taky přivítala, ale vím, že všechno chce čas. Moc a moc děkuji za to co děláte.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.