Zjednodušené akglické knihy

Nemáte někdo odkaz,kde takové knihy sehnat?!

PS:Omlouvám se za překlep

Děkuji :-)

V odborných knihkupectvích, nebo objednat online např. u našeho sponzora englishbooks.cz.

Děkuji a nějaký titul,který by jste doporučil??Vím,že je to podle znalostí,jsem něco jako lepší začátečník.
Děkuji

Já osobně bych doporučil třeba The Wonderful Wizard of Oz. Je to skvělá knížka. :)

Na té dané úrovni jsou mraky knih. Vyberte si podle oblíbeného žánru. Nemá např. smysl číst detektivku, když vás normálně detektivky nebaví.

No mam rad literaturu faktu,ale to se obavam,že bych nedal,při svém skillu.

Jak Oxford tak Penguin mají hodně knížek žánru non-fiction. Stačí si vybrat.

Děkuji moc za doporučení.Měl bych ještě jeden dotaz na Vás pane Víte.Hodně si vážím toho co dělate,mohl bych jste mi přiblížit,jak jste začínal vy popřípadě do jakého kurzu jit a tak?Začala mě anglictina opravdu bavit a rád bych si zdokonalil vědomosti.Děkuji moc za odpověd

Tohle je u každého individuální… jak jsem začínal já, to by bylo na dlouho. Jak jsem již mnohokrát řekl, budu to muset sepsat. :-) Sem by se to nevešlo. Ale jen tak v kostce – nejvíc ze všeho jsem byl samouk.

chapu a těším se,až to sepíšete,jen mě zajímalo,je nutná škola k tomu či ne?Je možné se dobře naučít bez jazykovek?!

Ano, je. Jak říkám, já byl ze všeho nejvíc samouk. Měl jsem sice AJ na střední, ale jsjí vliv na moji angličtinu byl myslím poměrně malý.

Takže jediná rada je neutuchající a nevyčerpatelný zájem a vůle? :-)

Jde mi jen o to,jak poznat,dělám-li to dobře,jsem-li samouk či se to učím a dělam to spatně?!
Děkuji za odpověd

Marek Vít:
to sepsání je dobrý nápad. Napadlo mě i, že by mohl někdo s vámi udělat i takový rozhovor. Bylo by to moc zajímavé. :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.