Tip na angličtinu pro malé děti

Dostali jsme darem seriál Baby Einstein – původně dělané pro anglicky mluvící děti okolo jednoho roku. Moje pětiletá dcera si u toho opakuje anglická slovíčka co se učili ve školce a hrozně jí to baví. Jsou tam ty základní, ovoce, zelenina, hračky, oblečení, zvířata…,je to zábavnou formou spolu s manásky, a hudbou. Tak třeba se to bude někomu hodit

Ahojky,učím malé děti. Kde se to dá sehnat?
díky.

Amazon.co.uk – tam mají obrovský výběr. právě na to koukám, asi dceři taky něco pořídím. Díky za tip!

Lze to sehnat právě na Amazonu nebo se podívat ještě v obchodech, občas se dá koupit, viděla jsem prodávat i na Mimibazaru. Věc se má tak, že se dělají různé jazykové mutace, jeden díl mám dokonce v češtině (pak je to opravdu pro ty mimina). Ale dá se koupit i třeba verze ve španělštině, francouzštině a tak. Ale nejrozšířenější je opravdu ta angličtina. Pouštěla jsem to dceři (4,5 roku) nachomýtl se k tomu syn (2 roky) a od té doby tvrdošijně trvá na tom, že slon je elefant :-D a jinak své nejoblíbenější hračce neřekne.

No ja chtela Prckovi na Amazonu koupit nekolik vyukovych programku, ale az na jedno me to vzdy z kosiku vyhodili, ze to neni mozno dodat do CR. Jednalo se o radu Jump Ahead, ktera je zamerena od uplne nejmensich deti. Takze jsem sla „primo ke kovari“ a nasla jsem http://www.focusmm.co.uk/…al-c-83.html a tem jsem i psala jestli dodavaji do CR a odepsali me, ze ano. Objednat jsem zatim nestihla. Tahle rada me prijde docela dobra stejne jako Sesame.

Zajímavý je také program Lippy and Messy. Je to myslím na www.lippymessy.cz a je to taky angličtina pro malé děti a pro jejich domácí výuku. Je tam i demo verze tak mrkněte.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.