Help for English

blog

 

tak mne napadla (možná hloupá) myšlenka, jestli by třeba nešel na tyto stránky zavést (třeba jako sekce diskuse) nějaký „blog“, kde by jednotliví studenti mohli poněkud koncentrovaněji popisovat své zkušenosti, poznatky a náměty, které jsou často velmi zajímavé, ale díky rozsáhlosti a členitosti diskuse docela náročné ke sledování. Ale je to jen nápad.

Docela zajímavý nápad, ikdyž otázka kolik lidí by to vůbec využilo. Já osobně asi jo. :) Nedal bych to ale do fóra, ale do profilu co má každý uživatel.

BTW toto téma patří spíš do knihy přání a stížností.

Jj, už to tu jednou bylo, taky bych byl pro :)

Pokud by to tu nešlo, možnost je tady: http://anglictina.phorum.cz

Zkopíroval jsem tam i příspěvky z „Odkazy na uzitecne anglicke weby“ takže se dá snadno zjistit, jestli tam už příspěvek, který chcete přidat není. věřím, že to je jen krátkodobé řešení a že se brzy dočkáme interního vyhledávání.

soony:
moc jsem ten váš příspěvek i smysl toho fóra nepochopil. On přeci není problém někde blogovat, nebo si přečíst zde na fóru ty odkazy na užitečné anglické weby. Problém je, že by pár lidí chtělo blogovat zrovna zde – v komunitě HFE.

pojd na tykacku :-)

ad tipy na weby- pokud by tu bylo vyhledávání pak tu problém opravdu není, nevím jak ostatní, ale já si všechny odkazy nepamatuju a procházet je pokaždé, když bych chtěl přispět není lákavá představa

co se týče blogu: ok, když bude možnost super. Když ne, nabízím jinou cestu nebo inspiraci jak to udělat, když by to nešlo přímo tady.

Hm. Takže shrnuto – nejjednodušší řešení na rychlou realizaci takové imitace vééélice zjednodušeneho blogu tady by bylo vytvořit sekci v diskuzním foru (mam na mysli hlavni sekci jako je Kniha přání, Help Forum apod) s názvem blog. Názvem nového tématu by pak byla přezdívka uživatele. Do jeho sekce by pak přispíval pouze autor, nikdo jiný.

No a třeba, až by se pan Vít chtěl jednoho dne do vytvoření pořádných blogů pustit, by si každý uživatel své příspěvky z této jednoduché imitace zkopíroval.

Samozřejmě nešly by vkládat obrázky a nic moc by se nedalo udělat s úpravou, ale pořád lepší než nic. Na ukojení aktivistů by to zatím mohlo stačit :-D

Takže co tomu říkáte a co tomu říká pan Vít? :-)

Nebo druhá možnost. Vytvořte si své soukromé blogy někde jinde.
Tady by pak byla vytvořena složka BLOG a zde by pak každý poslal odkaz. Každý uživatel by tam pak mohl dát jeden příspěvek-odkaz, aby v tom nebyl zmatek. Žádné komentáře (pro usnadnění orientace). Komentáře by se pak vedly v tématu Blog – komentáře.

Bez těch kometářů by to ale nebylo ono. Myslím, že by to v tom fóru šlo jednoduše ještě vylepšit tak, že by v té sekci BLOGY měl každý ne jenom svůj topik, ale celou svojí sekci, kam by mohl přidávat jednotlivá nová vlákna – topiky a tím by šly i ty komentáře.

Muselo by se tam ale navolit, aby se to řadilo vždy podle data vytvoření, jinak by se stávalo, že na povrch vylezou staré, neaktuální příspěvky.

Určitě by to bylo lepší, jak píšeš. Já navrhovala řešení, jež by neznamenalo v podstatě žádnou námahu pro tvůrce webu.

No nevím, tenhle web je pro učení angličtiny (jak ho chápu já) a na povídání jsou i jiné stránky, já bych byla pro nechat to tak jak je – kontakt žák – učitel. Blogy si můžete dělat třeba na facebook, který založil Sequence a Mc kay, nebo jinde. Kdo chce, může si tady do profilu vložit cokoli, (tak to chápu já), Asi nevím, co bych do blogu psala, když nemám moc času. Radši si povídám „načisto“

Ale blog není o povídání, ale o tom, že napíšeš článek.. a když by se to týkalo angličtiny, nevidím problém..

georgio:
psát ten blog by přeci nebyla čádná povinnost. Tak byste si ho nezaložila a nic tam nepsala no. Ani byste na ně nemusela koukat, pokud by vás to tak moc štvalo.

Tady jde o to, že tu vznikla už dost velká komunita lidí a ti lidé chtějí mezi sebou komunikovat – být nějak propojení.

Nezlobte se, ale s vaším přístupem k novým – pro vás neznámým věcem mi trošku připomínáte tuto pani. http://pilda.kaspy.cz/…rnety-ne.jpg

blogy by byly bezva,určitě by se tam dalo dávat plno nových věcí a každý by měl na výběr,jak moc by na svém blogu pracoval,podle mě super nápad 8-)

Nemám nic proti blogům, dokonce ani na těchto stránkách, ale Pilda to trochu vůči Georgii přepískl. Musím se ji zastat. Myslím, že má velkou snahu proniknout do tajů angličitny i práce s počítačem. A svými argumenty svůj názor zdůvodnila. váhu.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.