Help for English

Z právního hlediska

Komentáře k článku: Podmínky užívání

 

(asi) nemozny zakaz?

dobry den,
len by som chcel upozornit, ze pokial sa nemylim, tak nemate pravo zakazovat odkazovat na obrazky z Vasich stranok. Tak isto, ako priamo(sice neviem, ako mate nadefinovany pojem priamo- znamerna to, ze ak sa na to odkazuje nepriamo cez www.shorturl.com/, tak je vsrtko ok?) mozete ODKAZOVAT na ilegalne hry a filmy, tak isto sa moze odkazovat na vseto. Pravo na odkaz nemate ;-)

takze tak :-)

Re: (asi) nemozny zakaz?

Pokud si obrázek někdo umístí na své stránky, takže se zobrazuje jako součást jejich stránek, je to špatně. Samozřejmě napsat odkaz na cokoliv může, ale vložit si tam náš obrázek, naši písničku či celý článek není přípustné.

Re: (asi) nemozny zakaz?

IMHO má hlavně právo zakazovat odkazy hlavně co vedou na obrázky z tohoto webu. Kdo myslíš že ten traffic pak bude platit, pokud by to někdo umístil na nějaký server s vysokou návštěvností? Nehledě na zbytečné vytížení serveru.

Tisk

Dobrý den,
Je možno si tisknout články, recenze atd z Helf for English jen pro svoji vlastní potřebu, např pro přehledný přehled gramatiky? Je nutné zde uvést, že materiály pocházejí z tohoto serveru?
Díky

Re: Tisk

Pro vlastní potřebu si tiskněte cokoliv, udání zdroje tam být nemusí.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.