Zdravim, chtel jsem se Vas zeptat, zda nevite o nejakych strankach, kde bych sehnal poslechy k FCE, nebo neco podobneho, ty na vasich strankech jsem si uz prosel…Diky
Komentáře k článku: Frázová slovesa 10: MAKE
Zdravim, chtel jsem se Vas zeptat, zda nevite o nejakych strankach, kde bych sehnal poslechy k FCE, nebo neco podobneho, ty na vasich strankech jsem si uz prosel…Diky
Re:
Oficiální na internetu asi jinde nenajdete… můžete si je ale popůjčovat na bristké radě, pokud bydlíte poblíž nějakého velkého města…
Re:
Oficiální na internetu asi jinde nenajdete… můžete si je ale popůjčovat na bristké radě, pokud bydlíte poblíž nějakého velkého města…
Re: Re:
ano dekuji, o tom vim, jsem z ostravy, ale tam se uz tak měsíc sehnat nedají,asi pro velky zájem:)kazdopadne dekuji za odpoved
dotaz
věta:
The vandals made off when they noticed that I had seen them.
Nemá tam být ,,had noticed,, , jako že nejdřív si toho, že je pozoruje, všimli a pak se teprve dali na útěk??
A nebo:
The vandals were making off when they were noticing that I had seen them.
Děkuji za odpověď .)
dotaz
věta:
The vandals made off when they noticed that I had seen them.
Nemá tam být ,,had noticed,, , jako že nejdřív si toho, že je pozoruje, všimli a pak se teprve dali na útěk??
A nebo:
The vandals were making off when they were noticing that I had seen them.
Děkuji za odpověď .)
Re: dotaz
Ne, předminulý čas by zde zdůrazňoval, že utekli až někdy potom, co si všimli… oni ale neutekli až někdy potom, ale v ten moment, co si toho všimli.
Zdravím Marku,
vim,ze je to trapná otázka-ale stejně. Na úspěšné zvládnutí FCE se
předpokládá,že fráz.slovesa např.tato se všechny znají?přeci jen těch
frázových sloves je hafo moc ![]()
díky za info
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.