The Legend of the Apache Gold

DiegoCa: ve meste je strom a pod nim reka…

uhh..jak mám udělat ráno? :-D

to koanui: Aha, jsem jeste neobjevil mesto!
:? :oops:

už se nějak nemůžu hnout z místa.. :? četla jsem tu že ta kulatá věc je v tepee ale mě nic nejde vzít..:-(

to barca: zkus pouzivat „examine“ (x)

no ta kulatá věc by řekla že je ve „war tepee“ jenže nevim jak jí prostě nazvat:-D takže ani nevim co jako že mám examine)

ok, tak najdi sud :-)

jo tak už jsem na to přišla :-D to už je poněkolikátý co se zeptám a za chvilku přijdu na odpověď sama :-D

pár hodin tu nejsem, a 67 nových příspěvků… teď už zase můžu radit. Na ty dotazy předtím nestihnu odpovědět, nevím ani, které jsou ještě aktuální a které ne.

tak jsem se dopracovala na 90% ale moje slova nemají na ducha žádný efekt :-(

mám pocit, že jsem v koncích :-( žádnou větev nemůžu uříznout ani najít sud a použít to jako kolo, abych aspoň mohla odjet..

konečně už jsem se pohla tak zatim to zas jde:-)

já ne. a to si myslím, že opakuju přesně co mi řekl duch z ohně.

Marku zopakuji svoji prosbu, u jezera se musim ke klade nejdrive dostat nebo ji mohu hned pouzit k preprave? na ostrov (zkusil jsem uz stovku vyrazu)

zkouším v lese duchovi říkat všechno možné z toho, co mi řekl ten duch z ohně…ale nic…mám pocit, že už jsem vyzkoušela snad všechno… :-(

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.