The Legend of the Apache Gold

no a taky krmím orla, už mi sežral tolik kukuřice, že asi za chvíli praskne, ale co s tím mám udělat… Ještě ji zkusím schovat, hlavně, aby to šlo. :-)

Lenka: Myslím, že když si přečtete dosavadní diskusi, najdete odpověď i na indiánského obchodníka i na orla.

díky diskusi jsem leccos objevila, ale jestli se dneska nedostanu aspoň na 50%, tak snad neusnu… jdu teda zase zkoušet, když už všichni spíte… :-)

Díky za radu, asi budu ještě muset najít něco, o co by měl Jake zájem. Zatím ode mě nic nechce. U ohně se mi povedlo vyvolat toho ducha, ale chlapec mu prý nerozumí a indián jenom kouká… Jak ho přiměju, aby mi nějak pomohl?

Margarybka: Aha, já mluvil o Cowhandovi. Jake vám nic nedá, jen flašku.

Pokud vyvoláte toho ducha z ohně, tak si s ním popovídejte (TALK TO SPIRIT) a je to.

Paráda, díky moc. Já na něj zkoušela „speak with the indian“ apod., ale to nezabralo. Zas můžu popoběhnout. :-)

Hurá, mám poklad! :-D Mockrát děkuju za rady. Už se těším na další hru. :-)

zkusila jsem nabídnout indiánskému obchodníkovi tomtomato, ale on to nechce…, přece to nezabalím, už mám 46%

ted jsem ze zoufalství před ožralou napsala FIND EAGLE a ono mi to řeklo, že je přímo přede mnou :-), to je asi jako se zápalkama :-) ale užívám si to

pokud máte u sebe tu rostlinku, indiánský obchodník ji přijme. Jaký pro to používáte příkaz?

offer tomtomato

je to jediný příkaz, který mě u těch výměn napadl, používám to všude, když chci něco nabídnout a získat, zatím jsem uspěla jen u bottle :-)

fajn, zkoušela jsem nabízet, až jsem přišla na správný příkaz, takže jdu spát a mám 52%, saláti :-) dobrou noc všem

nenapověděl by někdo jak získat láhev? Už mám spoustu ingrediencí, ale bez láhve to asi nepůjde :shock:

MERELA: COWHAND si přeje chlast, ten se podává kde?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.