The Legend of the Apache Gold

LENKA: No, a když tam napíšete komu? OFFER THE PLANT TO THE TRADER? Nebo GIVE THE PLANT TO THE TRADER?

Já už dlouho žadoním v Jake's saloon, ale jenom drink prý nestačí, alkohol nechce, jiným nápojům nerozumí…

už ji mám – sákryš, to dalo práce :-)

Nevíte někdo co s tim stromem v jakesville? Zkouším na něj lézt, pokácet ho, uříznout mu větec, uříznout lano, houpat se na laně, ze zoufalství už jsem se zkusila i oběsit. :) A pořád nic :( Díky

lano – odvázat
větev – useknout

bexxy: musíte prvně vyšplhat na strom a pak to jde

pořád zápasím s krokoušem, ukázala jsem mu celý inventář ale on mi nic neukazuje a tak nevím jak na něj. Nejde mi prozkoumat ani se na něj podívat :-(

krokouš? Ukazuje zuby, ne? Bát by se mohl něčeho z krokodýlí kůže…

Děkuju, Marku, za radu, zkusila jsem tam potom dát to Give a komu a ono to prošlo :-), ted jsem zase o kus dál, ale jsem nervní, protože jsem v práci a tady NEMUZU HRAT…, začínám ale tušit, jak se asi sundavají ty cinkrlátka, večer si to ověřím :-)

díky moc! krokouš prchnul :-D už jsem se posunula na 46%, hra fakt super, akorát nestíhám nic jiného 8-)

ha, tak už mám lano i větev, děkuji. ted jsem se zase pro zmenu zasekla a nevim co dal…cim vykopat hrob, jak sehnat knihu o ktere se tu mluvi, jak sundat cinkrlatka, jak primet orla aby mi nekradl kukurici a tak dal…asi mam jeste co delat :-D

bexxy: musíte se dostat do dolu. K tomu se budete muset dostat přes tu část pouště, kde je horký písek a sundat tu věcičku z totemu.

Ahoj, taky jsem před pár dny začal hrát Apache gold a nyní jsem úplně zaseklý na 48%. Zřejmě bych měl nyní vypěstovat tamtomato, abych ho vyměnil s indiánem, ale nějak nevím jak. Již jsem to zalil, ale pořád to píše, že by rostlina po sebrání umřela. Ocenil bych nějakou malou radu :)

ad jirkaparal -což zkusit hnůj :-D

Musím tedy říct, že i díky tomuhle webu jsem udělala na jaře CAE, ale teď si připadám jak absolutní blb :oops: druhý den- s přestávkami pro práci :? a jsem na 45% . Jsem na tom stejne jako bexxy

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.