The Legend of the Apache Gold

díky, díky moc všem, mám poklad :-D

Prosím o pomoc! mám 81%, mám knihu a chci rozdělat oheň, ale nejde to. A přitom už jsem ho jednou rozdělala tím, že jsem foukla do uhlíků, teď to zkouším znova a píše mi to „I can´t do that.“ Nepomáhá ani když tam dám firewood. :?

Tak už se mi to povedlo, zapomněla jsem jednu předložku :oops: :-D

Dneska jsem začala, mám 21% a snažím se odjet z vesnice, ale hlásí mi, že nemám otěže… je to možné? dík za radu…

musíte být NA VOZE. Ne před ním.

Já jsem taky dneska začala.Ani jsem se nehla z místa.Asi jsem nějak mimo.Nikdy jsem hry nehrála,asi to bude tím.Ale koně jsem už nakrmila a dokonce si vzala otěže do ruk,ale pořád se mu nechce jet.Prý nemůže.Taky jsem ho zkoušela posadit přímo na koně,to prý nikdy nejel a tak na vozík a to taky nějak nejde.Tak co dál,když mám koně najedenýho a v rukou otěže?Prosím poraďte,nebo se nehnu z místa :oops:

Tak už jsem s ním pohla.Ale co mám dělat na zaprášený cestě?

já bych si dala něco přes obličej,abych to nedýchala,ale jemu je to asi jedno,že?

jemu je to úplně jedno. Ještě párkrát švihněte otěžemia konečně se bude něco dít. :-)

Jsem opět zoufalá. Pořád trčím u ohně a nedaří se mi ten rituál. Nechápu, jak mám dosáhnout velkého ohně v noci. Když tam přiložím, tak je hned zase ráno, tak dám sleep a je sice noc, ale oheň je malý. Tak jsem zkoušela tancovat kolem ohně, což mi nadějně psalo že se cítí divně a „supernatural“ nebo co, ale když jsem dávala druhý a třetí krok toho rituálu tak NOTHING HAPPENS. :? Asi jsem natvrdlá, ale fakt nevím jak dál :oops:

Asi sem budu muset vždycky napsat, když se zaseknu, protože jakmile jsem sem napsala, tak se mi to povedlo :-D

Mám poklad!! po skoro týdnu snažení :-D to musím jít zapít :-D Jinak hra je to skvělá, ale bez občasného nahlédnutí do tohohle fóra bych to hrála ještě tak rok :-D

to Janie83: já mám stejný problém jako si měla ty – s ohněm u rituálu… ale vyřešit se mi ho nepodařilo, mohla by si mi poradit, prosím, prosím:) :-)

Oheň v noci nemusí hořet velkým plamenem. Hlavně když je dým.

Dostal jsem se až na konec, ale mám problém s kamenem…když tlačím silněji, píše mi to, že na to nejsem dost silný. Prý „možná kdybych nepodváděl…“ Ale já jsem nepodváděl, prošel jsem úplně vše a mám 101%. Nevím jestli neumím zadat dobře příkaz nebo je chyba v něčem jiném. Díky

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.