The Legend of the Apache Gold

Hary: no, asi se vloudila chybyčka na mé straně. Program si totiž myslí, že jste švindloval. Už se to stalo jednomu člověku… na skále po provedení rituálu se člověk musí vyspat až do rána. Vy jste to zřejmě nějak obešel, což hra vůbec neměla dovolit. Moje chyba.

Kdyžtak mi pošlete mailem uloženou pozici (soubor SAV), já to opravím a pošlu vám zpět, abyste mohl hru dohrát.

Dým jsem měla, udělala jsem všechny kroky podle té knížky, ale ten třetí nechce udělat… :?

záleží, jakými slovy to píšete. A jestli to, co je ten třetí krok je opravdu třetí krok.

První krok je dance a další dva kroky jsou s hůlkou… zkusím to ještě jinými slovy

Díky za radu Marku, měl jsem hru uloženou na 80%, takže jsem rituál absolvoval znova, pak jsem se prospal a poklad už mám :-)

Je fakt, že mě to předtím pustilo dál hned po rituálu aniž bych spal do rána, takže jsem ani nevěděl, že jsem něco obešel. Jinak děkuju za skvělou textovku :-)

vijav: mě to taky trvalo dlouho, ale důležitý je ten dým. pak to s tou holí a mám pocit, že se ještě musíš dívat do toho dýmu… ale už si nejsem moc jistá :-)

Hary: Jo, to je moje vina. Normálně to v noci totiž nejde sejít dolů, prý je tma a bojí se, aby se nezranil. Ale někde jsem něco nevychytal.

To Marek Vít: Děkuji za radu, už mám nainstalováno na mých Vistách :-).

Ahojky, tak jsem dneska začala hrát a mám 72%. Trčím v dolech u destilátoru, mám a bottle (full of water and cactus juice), a head of corn, dýmka míru je už v desttilátoru místo té chybějící součástky a na příkaz „make liquor“ odpovídá, že nemá všechny ingredience. Vyzkoušela jsem i jiné příkazy ale těm nerozumí nebo je nechce vykonat.
A taky kdyby byl někdo tak moc hodný a řekl nebo alespoň napověděl, kde je ta kniha?? Pročetla jsem celé forum a asi šest lidí se na to už ptalo ale nikdo jim neodpověděl. Moc děkuju.

Záleží na tom, jakou vodu máte smíchanou s džusem.
Až budete mít liquor pro opilého kovboje, budete mít i knihu. :-) Pomohlo?

Jéé! No jo! Vždyt bez alkoholu knihu vlastně nedostanu! Jsem trdlo. Moc děkuju georgia! A vodu jsem nabrala v shallow pool. Psalo mi to, že lahev je té vody plná ale pak jsem do ní nachytala i ten juice po té co jsem nasekala kaktus. Vím, že musí být špinavá. Jak ji tedy zašpinit? Marek tu psal, že dirt se na to nehodí…

Stejně jako psala hvezdulka na str.67 – mám láhve DVĚ. V jedné špinavou vodu, v druhé juice. A když je chci nějak smíchat, neustále mi to píše „jakou lahev? specifikujte“ – ale mým specifikacím nerozumí.
Zatím jsem se teda nedostala k destilátoru – je v dole? Tam nic nenacházím, jen bloudím, ale všude prázdno…

Jsem u ohně a chci ho zapálit, ale nejde mi to. Zkoušela jsem už všechno možné, když na uhlíky zafoukám a hodím tam to dřevo (throw) napíše mi, že neví proč… Pomůžete mi?

mozno este nie je spravna chvila na ohen … alebo nefukate so spravnou predlozkou :) … najprv musi byt maly ohen az tak tam hodite drevo (ADD) … :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.