Frolicek: Voda se nemá zašpinit… stačí si najít už vodu hnusně
zasviněnou… staví tam dokonce váš „dostavník“. ![]()
Frolicek: Voda se nemá zašpinit… stačí si najít už vodu hnusně
zasviněnou… staví tam dokonce váš „dostavník“. ![]()
minx: to je moje chyba s těmi lahvemi. Omlouvám se. Máte mít lahev jen jednu. Ta druhá tam nemá co dělat.
kvepr: ADD FIREWOOD by mělo zabrat. Bere to ještě asi pět dalších podobných příkazů, ADD FIREWOOD je nejjednodušší.
Díky!
Urcite to tady uz nekde bude zmineno, ale nechci starsi prispevky procitat, abych se nepredbihala a nedozvedela se veci, ktere me teprve cekaji.
Jsem u vyrobny likeru. Dodala jsem pipe. Lahev jsem naplnila juicem z kaktusu a spinavou vodou. Zadala jsem prikazy jako „empty the bottle into the destillate (ted nevim, jak se ta vyrobna speluje, ale ve hre jsem to opsala dobre), nebo "pour the juice into the destillate“ apod. Nicmene mi to pise neco ve smyslu „You cant pour juice there because the juice from spiky cactus isnt here“. Ovsem nabrala jsem jej a smichala s tou spinavou vodou… Tak nevim, kde delam chybu…?
zkus to nejjednodušeji – prostě to udělej ![]()
ten rituál dává zabrat… tančila jsem, dělěla pohyby hůlkou podle knihy, zkoušela jsem udělat i ten dým, ale zase mi povídá, že neví proč. Určitě to tu někde bylo, ale nemůžu to najít… oheň mám malý, přiložit nechce
kvepr: v noci?
chtěla jsem udělat velký oheň… už mi to moc nemyslí, ale nemůžu se
od toho odtrhnout, rituál podle knížky by měl být hotový – až na ten
dým, který nějak nejde… vím jak, ale nevím, jestli mi něco
nechybí ![]()
Marku, a mám nějakou šanci, jak z toho ven, nebo musím hrát znova a
dát si bacha, abych si už nenasyslila ty láhve dvě? A kde je ten přístroj
na alkohol, prosím prosím o nápovědu
v dole nic
nenacházím… nebo málo hledám?
minx: kdyžtak si hru uložte a pošlete mi tuuloženou pozici (je to soubor SAV uložený v ApacheGold/Saved. Já ho opravím a pošlu vám zpět už bez té jedné lahve.
minx: Destilátor najdete, půjdete-li dle instrukcí ve Wyattově hrobě.
kvepr: v noci hoďte do ohně trochu hlíny a udělá se dým. Potom hezky postupně – tanec, švihnout hůlkou a zamávat hůlkou. Pak se budou dít věci.
ještě pořád nic… vždycky když chci vhodit hlínu, napíše mi
I don´t see why, asi jsem jakási natvrdlá. Hledám to na fóru, ale ani to
nepomáhá… Já chci dovolenou
![]()
kvepr: jak to píšete? Jakými slovy přesně?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.