The Legend of the Apache Gold

tak dobrý :-D už jsem dostala alligátora pryč a přišla na to k čemu je ještě ta kůže.Asi jsem už jediná kdo hraje ještě tuhle hru.No,mám ještě pár dní. :-) jsem tak v třetině.Tak zase zítra večer budu pokračovat.

ahoj, už vůbec nemám žádný nápad, jak se dostat pryč od apačů – větev na to, abych odjela kánoí nemám, tak počítám, že budu muset odjet ve wagonu zapřaženém za koně. Kolo už mám, ale absolutně nevím, jak mám najít horse reins?

už to mám! a já se s tím trápím tak dlouho:-D

prosím o radu, kde seženu mapu dolu? ptala jsem se na ni jak v obchodě tak v baru a nic :(

uz jsem na to prisla :oops:

prosím, kde najdu ohniště?

2fabien: pri osade v horach

sekacik2 moc dekuji uz jsem byla v koncich

inak neviem ci to tak funguje lebo ma to napadlo az pri konci .. ale ked si das mapku tak mas tie miesta pospajane ciarami … ale tam kde si este nebol je len taka mala ciarka z toho stvorceka … :)

ted jsem asi v háji.Ztratila jsem ten pytel a nemůžu ho nikde najít. :-(

Už takmer dve hodiny stojím na tom istom mieste :( Lano zo stromu nejde nie a nie dolu a do tej bane na pusti sa mi tiez neda ist :S
ani kniha v obchode vôbec nereaguje :/ please help …

kniha v obchodě… pokud není o ní zmínka v textu, neřešte ji. Pokud je něco na obrázku, nic to nemusí znamenat.

Lano ze stromu jde. Vylezete na strom a lano odvážete.

nech čítam a hladam vsade nie a nie najst tu bottle do ktorej by som mohol zobrat juice and water :/

bottle je v baru, stačí si o ni říct :-)

tak to musím pravdepodobne používat zlé slovne spojenie, pretoze nic s ask, take, order a asi milion dalsich mi nefunguje :/

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.