The Legend of the Apache Gold

zkus take a bottle, ale nejsem si tím úplně jista

nefunguje to :? :-(

v baru si řekněte o drink.

hurrá mám poklad :-D jen škoda, že jsem propásla okamžik, kdy sem byla hra dána, muselo to být daleko napínavější, když na tom byli všichni stejně. Bez fóra bych to hrála asi rok nebo bych to vzdala. Marku, jste moc šikovný, že se Vám a Vašemu kolektivu podařila vytvořit už druhá skvělá hra, máte můj velký obdiv!!

:-D whou už som na 84% ale zdá sa, že ten duch, ktorý víde z ohňa je úplne zbytočný… aalebo dá sa sním niečo urobiť ???

zbytečný určitě není, právě že je hodně důležitý, promluv si s ním :-)

jsem na začátku u toho indiána a počítám, že než pročítat 85 stran a dočíst se v podstatě celý návod, což nechci, bude tohle rychlejší a bezpečnější způsob… ležim v týpý, nesmim mluvit, nesmim vstát, mám ghostly white deku a nevim, co mám dělat :-/:(

musíte ho vystrašit… podle písničky…nevím, jak jste daleko a moc napovídat nechci, držím palce.

něco s písničkou jsem už četla a fakt nevim, o co jde… :?

aha :) už jsem venku, sláva :-D děkuju

to je divný… jsem v dole, a když tam dám poprvé ať jde na jih, a hned potom ať jde naopak na sever, dojde někam jinam než předtím… je to vůbec možný?

už mám kolo, leč netušim, jak získat otěže? nebo jak bez nich ňák nasednout? :?

aha, tak už jsem konečně nasedla :-D sláva bohu…

Mikast – ano, je to možné. Je to spleť různých tunelů, a když jednou vede cesta na jih, neznamená, že dojdete na místo, odkud když půjdete na sever, dojdete zpět na původní místo. To abych to hráčům trochu zkomplikoval. Musíte si sehnat mapu… ale i bez ní se tam probloudit můžete.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.