Help for English

Vyhodnocení soutěže o studijní pobyt v UK!

Komentáře k článku: Vyhodnocení soutěže o studijní pobyt v UK!

 

Taktéž blahopřeji! A přeji dost času na prohlédnutí co nejvíce významných památek!

Georgia je skvělá!

Znám Georgii opravdu hodně dlouho a vím,že si výhru zaslouží.O to víc mě těší,že si to myslí tolik lidí a tolik lidí jí to ze srdce přeje.Za tvoji píli,houževna­tost,aktivitu-děkuji!Za to,že jsi tak bezvadná!

Gratulace

Gorgio, i když sem taky soutěžila a přála sem si to vyhrát, tak musim říct, že Vy si to zasloužíte. Moc gratuluju, užijte si to a těšim se na report po Vašem návratu :-D

gratulace

Gratuluji výherkyni, moc a moc si to zaslouží hlavně za svou motivaci… studuje angličtinu tak nadšeně a teď se to teprve POŘÁDNĚ zúročí :-D úžasný!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od minx vložený před 14 lety

gratulace

Gratuluji výherkyni, moc a moc si to zaslouží hlavně za svou motivaci… studuje angličtinu tak nadšeně a teď se to teprve POŘÁDNĚ zúročí :-D úžasný!

Re: gratulace

Tak jsem se po dlouhé době podívala na web a ze zvědavosti jsem musela zalistovat, kdopak že se to pojede podívat pryč. Byla jsem příjemně překvapená, že práve Georgia, protože ta si to zaslouží snad nejvíc ze všech. A pak že se štěstí jednou neutrhne :-D gratuluju a přeji jenom pěkné zážitky.

Gratulace Georgii !!

Georgia pro mě znamená nedílnou součást HFE, stejně jako Marek a Roman. Vždycky má komentáře na správném místě, které mě baví a moc jí to za tu aktivitu přeju :-D Nemohli to vybrat líp.

A taky blahopřeju Georgii k tak početnému fanclubu :-D

absolutní gratulace :-D

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.