Help for English

ikonka

 

A zase já. Včera jsem si změnila ikonku, když si zobrazím profil, je tam ta nová, správná. Ale když píšu do diskuse, zobrazuje se mi pořád ta předešlá, kde mám roztažený obličej a vypadám tam jak dýně:-((((((
já néééchci tááákhle vypadáááát, bééééé

to se zatím zobrazuje jen vám, ikonky schvaluji zhruba jednou týdně, ostatní uživatelé vás ještě nevidí.

Ok, thank You for odpověď.
Hezký den…

Pro ikonky ale jinak doporučuju oříznout obrázek na čtevrec, protože jinak se na našem webu do čtverce roztáhne a potom to může vypadat rozplácle nebo vytáhle. Takže nejlepší postup je, použít nějakou fotku, oříznout ji na čtverec, potom ji zmenšit na velikost 40 pixelů x 40 pixelů, a uložit ve formátu GIF (ten zaručí, že se velikostně vejde do limitu). Potom bude váš obrázek u nás vypadat přesně tak, jak jste ho k nám poslali. Pokud použijete větší velikost, např. 60×60 pixelů, nebo jakoukoliv větší, obrázek se u nás na webu zmenší automaticky a to občas nevypadá moc hezky.

Díky za radu, tak daleko s úpravou fotek nejsem, určitě by mi někdo poradil, ale já jsem výsledkem teď spokojená. Takhle nějak vypadám, prostě to jsem já a vešel se tam i kousek koňské tvářičky, takže se tam toho vešlo vlastně hodně:-)

Takhle nějak vypadala Sophia Loren, za mlada. :shock:

Tak to asi opravdu zkresluje :-D

I meant the horse. :?

I know 8-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.