cool
I like the idea. Thanx. ![]()
Komentáře k článku: Postcrossing - pohlednice z celého světa
cool
I like the idea. Thanx. ![]()
Souhlas ![]()
Postcrossing je skvělý projekt! Účastním se ho skoro 3 roky a stejně jako autorka článku jsem si zlepšila příjemným způsobem svoji angličtinu a našla mnoho přátel.
Určitě doporučuje se přidat a asi bude otázka času, než vás to
pohltí. Myslím, že postcrossing je docela návykový ![]()
I have to express my thanks to you. The site is really fabulous. I'm already
registered. ![]()
Awesome!
To musim urcite zkusit. Jen by me zajimalo jak je to s posilanim dopisu do zahranici. Vubec se v tom totiz nevyznam. Staci koupit obycejnou postovni znamku za 10kc, nalepit ji na pohled (+ vyplnit obdrzeny kod, adresu a podobne samozrejme) a hodit jej do postovni schranky ?
Awesome!
To musim urcite zkusit. Jen by me zajimalo jak je to s posilanim dopisu do zahranici. Vubec se v tom totiz nevyznam. Staci koupit obycejnou postovni znamku za 10kc, nalepit ji na pohled (+ vyplnit obdrzeny kod, adresu a podobne samozrejme) a hodit jej do postovni schranky ?
Re: Awesome!
*posilanim pohledu do zahranici jsem samozrejme mel na mysli
(ale to je jedno,
ze ![]()
Awesome!
10 korunova znamka asi nebude stacit myslim, ze min je 17 kc po evrope a 18 mimoevropu je to dle hmotnosti, kouknetese na stranky ceske posty – cenik – listovni zasilky. Nejjistejsi je poddat pohled primo na poste, muzete i s nalepenou znamkou, pokud chcete pridat nejakou peknou znamku, kdyz tak vas vyzvou k doplaceni.
ted sem se registroval. tak uvidime, az se najde chvilka, tak to
vyzkousim ![]()
Re: ani také čierne to nebude
Súhlasím s tým, že ceny poštovného sú vysoké, na Slovensku je to tiež tak. Ale s ostatným už nie…byty sa vykrádali aj pred érou internetu, keby niekto chcel zistí si moju adresu jednoduchším spôsobom. Postcrossing je predsa o posielaní pohľadníc, nikde nemusím zverejňovať odkedy dokedy trčím v práci, kedy budem na dovolenke a pod. Facebook je v tomto smere oveľa nebezpečnejší…takže ja posielam! Už som si našla aj adresy!
Postcrossing je bezva…
Jsem na Postcrossingu už více než rok a do mé schránky už dorazilo
k dnešnímu dni 342 pohledů. Většina z nich mi udělala velikánskou
radost. A úplně stejně jako dostávat pohledy mě baví vybírat, který
pohled by se hodil pro toho, jehož adresu mi systém určil… je to zábava a
je to poučné! Leze to do peněz… ale můžete si kdykoliv udělat
přestávku, když zrovna nemáte na známky. Stojí to rozhodně za to ![]()
Amazing!
I've just registered!!!
I'ts a wonderful project!!!
Thanks for this article
![]()
super
Tak to je super. Brzy se taky zaregistruju
. Už se těšim, až
to vyzkoušim. Dík za nápad ![]()
Skvělé
Děkuji za informaci. Toto zní opravdu skvěle. To prostě nejde to nevyzkoušet.
Zip code
Ahoj, jak píšete 6místní zip code na pohled, který na něj má jen 5 políček?
Tak to zní skvěle! Hned to jdu vyzkoušet:-) Moc díky za další skvělý tip!
Awesome!
píšu si dopisy s američankou a dávám na obálku dve 10 kč známky.
Dle české pošty to vychází na oněch cca 18,– ale takové známky asi
neseženeme že ![]()
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.