The Legend of the Apache Gold

Teda u Jakea v saloonu, v obchodě už nic kromě pytle nedostanete.

děkuji za radu, Jake mně prodal prázdnou láhev, snad ji někde naplním. Ale v tepee squaw je jen kus kůže s mapou – to je myslím cesta k duchovi v lese, krokodýl se jí nebojí, vůbec si nevšimne když mu ji dávám.Potom je tam prázdný sud.

a co a handbag?

a na sudu je šikovné víko, pokud ho ještě nemáte

děkuji Georgia,povedlo se mně nastopit do lodky ale spadla jsem do vodopádu,vracím se a zkouším to pořád dokola. Veslo / větev/ nepomáhá, neumí snad veslovat.Říkám mu at jede napříč řekou ale on je pořád unášený proudem k vodopádu.

a co takhle „paddle with the branch“ :-)

díky moc, už jsem i koupila boty a probudila ožralu a půjdu mu sehnat drink. Ale až zítra, musím brzy vstávat. Je to super zábava, akorát mě štve, že na všechno nepřijdu sama.Často použiji jen jiná slova.....uvidím zítra mám 49 %

už dva dny jsem se nahla z místa.mám 53%. potřebuji cingrlátka – asi je dostanu tou holí, ale nevím kde ji sehnat. Potom snad vyrobím alkohol – vlastně ještě nemám kukuřici. A taky doktor mně nechce nic dát, abych odehnala orla.ach jo, poraďte prosím.

holí ne. Tam musíte vyskočit… ale je to vysoko, takže to nejde jen tak. Až to půjde, sama to poznáte, takže se skákat zatím nesnažte.

Doktor – jen si s ním popovídejte, dá vám to sám.

zdravím ho, ptám se jak se má a on nic

zkuste TALK TO DODGY.

Marku děkuji za radu. Repelentem jsem orla odehnala, ale v hnízdě nic není, tak jsem odešla a zase se vrátila a orel sedí v hnízdě.Znovu jsem ho odehnala ...... A tak to dělám pořád dokola.

Musíte si nejdřív utrhnout kukuřici za řekou, orel vám ji vezme, pak mu jí seberete z hnízda.

tak už mám 67%, spravený destilator, ted uz mně schazí recept , vím že ho mám asi vykopat, ale nevím kde, rýč mám, snad na tom místě kde jsem ho našla, ale nemůžu to místo v dole najít, nemám mapu.
moooooc děkuju.

No, hledejte tam, kde je očividně něco zakopaného. :-) V dole ne.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.