pečení
to je ale náročný termín, určitě bude soutěž spoustu dní, kdo za mě
bude připravovat vánoční atmosféru, péct, uklízet? ![]()
Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010
pečení
to je ale náročný termín, určitě bude soutěž spoustu dní, kdo za mě
bude připravovat vánoční atmosféru, péct, uklízet? ![]()
The Friends
Ách,mít tak doma všech 10 sérek Přátel…A sex and the City by taky nebyl špatný.Určitě se zůčastním,už aby to začlo.:)
Re:
copak jeden, ale osm!
Re: Re:
No, a to třeba Přátelé mají deset sérií ![]()
No to je nádhera, jak jste psal v báječné rubrice Co se děje na HFE,
chtěla bych všechny! ![]()
Takže se pokusím aspoň o jeden.
Třeba bude zase Ježíšek.
Ha, když končila soutěž o Joeyho, tak jsem si říkala, že asi chvíli
žádná soutěž nebude a heleme se. Prvně bych potřebovala vyhrát nějaké
čajíčky a pak Friends aby to byl ten správný požitek ze sledování ![]()
OC ![]()
Páni, já si vždycky říkala, že jsem všechny ty soutěže prošvihla a
teď tohle…
Za celou sadu OC bych dala snad cokoliv ![]()
OC
Páni, já si vždycky říkala, že jsem všechny ty soutěže prošvihla a teď tohle…
Za celou sadu OC bych dala snad cokoliv
Re: OC ![]()
Tahle sada je ale opravdu výborná… když jsem ji do soutěže kupoval, přemýšlel jsem, že bych ji chtěl i sám pro sebe (chvíli jsem Vážně zvažoval, že pořídím dvě), i když už všechny čtyři sezóny mám v té normální ‚sezónové‘ edici. Tahle je fakt krásně balená, celé to vypadá jako fotoalbum.
Balením se mi asi nejvíc líbí Futurama, i když já bych neradši Friends:D Nechystá se nějaká soutěž s The Big Bang Theory? Klidně by mohla být pro pokročilé, ten seriál to přímo nabízí;-)
Re: OC
Tahle sada je ale opravdu výborná… když jsem ji do soutěže kupoval, přemýšlel jsem, že bych ji chtěl i sám pro sebe (chvíli jsem Vážně zvažoval, že pořídím dvě), i když už všechny čtyři sezóny mám v té normální ‚sezónové‘ edici. Tahle je fakt krásně balená, celé to vypadá jako fotoalbum.
Re: Re: OC ![]()
Píšu a zapomněla jsem se přihlásit
ani nevím, jestli by
to došlo, takže napíšu znovu. Právě jsem si prohlížela tu limitovanou
edici a také vážně zvažuji koupi, bohužel nemám vůbec zkušenosti
z objednáváním z ciziny, takže z toho mám strach
ale rozhodně bych si
tím strašně ráda udělala radost k osmnáctinám ![]()
Yay, snad uz konecne nejaku sutaz aj dokoncim, lebo vzdy nejaky den som vynechala a nieco vyhraaam, vyzera to lakavo pre mna oc, sex&the city, alebo friends
Re: Re: Re: OC ![]()
Kdyžtak o objednávání seriálů z ciziny tu máme článek. Fakt to není žádná věda… stačí mít kreditní kartu s povolenými internetovými transakcemi. Kdyby cokoliv, dej vědět.
Ale nejdřív zkus štěstí v soutěži, ne?
Re: Re: Re: OC
Kdyžtak o objednávání seriálů z ciziny tu máme článek. Fakt to není žádná věda… stačí mít kreditní kartu s povolenými internetovými transakcemi. Kdyby cokoliv, dej vědět.
Ale nejdřív zkus štěstí v soutěži, ne?
Jistě, první určitě zkusím štěstí, i když si moc nevěřím, nejsem
dítě štěstěny. Ale za doporučení článku děkuji, vyhledala sem si ho a
myslím, že jsem z toho všechno pochopila ![]()
Re: Re: OC ![]()
tak ak to vyhram kludne si tu sadu s vami vymenim
… dufam ze to
zohladnite pri losovani! ![]()
Dobrý den, nikdy jsem nevyhrál nic „pořádného“ a ani teď si nemyslím, že bych mohl vyhrát. Přesto se ale budu snažit.
Jinak ty otázky ty budou k těm seriálům? Já jsem totiž ty seriály neviděl, tak je moc neznám…
děkuji za odpověď
Dobrý den, nikdy jsem nevyhrál nic „pořádného“ a ani teď si nemyslím, že bych mohl vyhrát. Přesto se ale budu snažit.
Jinak ty otázky ty budou k těm seriálům? Já jsem totiž ty seriály neviděl, tak je moc neznám…
děkuji za odpověď
Re:
Tak to jsme dva ![]()
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.