Tak zase nic… ![]()
Komentáře k článku: Vyhodnocení soutěže s portálem smsjazyky.cz
Tak zase nic… ![]()
Taky nic, ale jsem ráda, že jsem se o SMS JAZYKY na těchto stránkách dozvěděla a možná si to nadělím pod stromeček a vyzkouším. Díky za soutěž a informace.
Snad poprvé, co jsem vyhrál. Mockráte Vám děkuji ;)
gratulace
tak zase nic
,
gratuluju vítězům, dejte vědět, jak taková výuka probíhá ![]()
To snad není možné
ještě jsem nikdy nic nevyhrála!! Koukám na to své jméno jako
zebra na přechod
moc děkuji už se těším na první sms ![]()
Výsledek soutěže je jasným důkkazem, že moje teorie ‚Když nevíš, dej céčko‘ se vyplatí.
Onehdy jsemdíky tomu vyhrál deset milionů v mobilní verzi hry Chcete být milionářem.
Gratuluji výhercům ![]()
Po počáteční radosti, začínám mít pocit, že jsem asi nic nevyhrála.
Kontaktní email nikde. ![]()
Radek
Po počáteční radosti, začínám mít pocit, že jsem asi nic nevyhrála. Kontaktní email nikde.
Re:
taky mám ten pocit
Také mi stále nic nepřišlo ![]()
Také stále čekám a nic ![]()
Neměli by jsme se někomu ozvat
:
:
![]()
Uz jsem jim psala a tohle mi odepsali
Vaše výhra
Dobrý den
myslel jsem, že se nám přihlásíte na email s Vaším mobilem a vybranou úrovní a službu Vám budeme aktivovat
Nebo si můžete vybrat na SMS jazyky přímo modul a provést registraci a zaslat mi na email tomas.moravek@evcentrum.cz Váš variabilní symbol a mobilní telefon a nechám kurz aktivovat zdarma
Takže jim mám poslat můj mobil a úroveň?
Zřejmě, už jsem to zkusila! Napsala jsem mu, že tam opravdu měl napsáno, že nás budou kontaktovat oni!!a poslala jsem mu své číslo a modul, který bych chtěla. Tak uvidíme, snad se dočkám. Napíšu, jak to dopadlo…
Sms
Ahooj! Takže nakonec jsem se tam musela zaregistrovat a kurz si jakoby koupit. Pak jsem poslala mailem číslo faktury a ten hodný pán mi to zprovoznil ;) Už mi to chodí a je to zajímavé. Pa
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.