jééé to je skvělé určitě se zapojím ![]()
Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD
jééé to je skvělé určitě se zapojím ![]()
tento serial mozem aj ja
Urcite sa zapojim ..
Vy jste ďábel, ne andílek nebo Santa.
Jdu na to, jen jsem zvědavá jestli dobře uložím ty obrázky a pak to
sesumíruji dohromady. ![]()
Vy jste ďábel, ne andílek nebo Santa.
Jdu na to, jen jsem zvědavá jestli dobře uložím ty obrázky a pak to sesumíruji dohromady.
Re: Vy jste ďábel, ne andílek nebo Santa.
Šmankote a to mám tu odpověď napsat anglicky?
Re: Vy jste ďábel, ne andílek nebo Santa.
Šmankote a to mám tu odpověď napsat anglicky?
Re: Re: Vy jste ďábel, ne andílek nebo Santa.
Jak chcete… Jak ty dvě věta mají být správně, to česky napsat nejde. Komentáře k tomu můžete česky i anglicky. Je to jedno.
ufff…
Tož jediné kosti, které byly po dobu posledních 20 min. k nalezení, byly ikonky, že je někdo připojen (kolenní koub bez čéšky).
BUT yes, I finally succeeded… and I GOT the first one!
Myslím, že už jsem to našla. Je to, ale pěkná kůstka
.
Neregistrovaný uživatel
Myslím, že už jsem to našla. Je to, ale pěkná kůstka
.
Re:
Fakt? Já ji nemůžu najít! Jak je asi velká?
Neregistrovaný uživatel
Mám ji, ale nevím…
jestli stačí jen správné odpovědi nebo musím i stručně vysvětlit proč?
Můžu na ty otázky odpovídat klasicky ve Wordu a k nim přímo do toho Wordu vkládat ty obrázky?
Můžu na ty otázky odpovídat klasicky ve Wordu a k nim přímo do toho Wordu vkládat ty obrázky?
Re:
Já jsem to pochopila tak, že nejlepší je udělat si soubor třeba ve wordu na odpovědi a pak zvlášť zřídit složku, do které budeš ukládat soubory – jednotlivé obrázky. Takže raději oddělit. Ale třeba mě někdo opraví.....
Mám ji, ale nevím…
jestli stačí jen správné odpovědi nebo musím i stručně vysvětlit proč?
Re: Mám ji, ale nevím…
Malý komentář tam jistě bude potřeba, ale nemusíte to dlouho vysvětlovat.
Re:
Ano, kostičky si ukládejte zvlášť jako soubory. Pošlou se pak jako příloha mailu. Text se bude posílat jako text v hlavní části mailu, takže se formátování wordu stejně ztratí.
Hurá. Kost nalezena. Ale že to dalo práci. ![]()
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.