The Legend of the Apache Gold

dobrý den!! prosím vás co mám dělat v tom lese?? :-)

Zatím jenom vyjít ven a už do něj nechodit! :-)
Do lesa se jde až ke konci hry…

Ahoj, prosím prosím, co mám udělat s tím orlem, aby mi nešlohl kukuřici? Zkoušel jsem snad vše – use, pour, put atd., něco mi říká, že mi ji ale má ukrást. Jenže pak nevím kde mám najít to jeho hnízdo. Právě potřebuji jen tu kuřici, abych dostal tu knížku, jinak už vše mám. Takže se nemůžu hnout z místa :-(

Kukuřici nechte orlovi, on Vám stejně nedá pokoj a vždycky vám ji znovu sebere,však to hnízdo objevíte, byl jste už v dole a na skále při cestě do dolu?

aha, tak tohle jsem přehlídl… nebylo to tučně :-D … díky za radu

hmm, tak knížku už mám a jsem u ohniště, ale nevím jak udělat noc :-( a taky s tím kouřem co tam má být vidím trošku problém, protože, když sem dal juniorovi likér, tak mě flašku nevrátil, tak do čeho naberu vodu??

Noc přijde sama, jen zkuste usnout.
Kouř nevyvoláte nalitím vody na oheň, ale hozením hlíny do ohně. Určitě ste ji někde u cesty viděl. Byla i tučně! ;-)
Pak už jen hodně štěstí s rituálem!!!

Jo a když bude po něm, tak hlavně nepřikládejte na oheň, ale zase se vyspěte (až do rána)! Pár lidí to tu neudělalo a pak měli později problém. To není žert.

aha, díky… to mě nenapadlo, že stačí napsat sleep… já psal pořád go sleep, go to sleep apod. :-)

tak jo, game completed :-) , byla to opravdu moc pěkně propracovaná hra

hotovo…ale kdyby člověk občas neměl nápovědu, tak nevím, nevím. výborná hra!

áá :) už jsem z toho zoufalá – asi tři dny se nějak snažím sundat lano z stromu, na tne strom nejde nijak vylézt (zkoušela jsem se i ptát lidí jestli by mi třeba nepůjčili žebřík) jak jsem se tday dočetla, sekám větve a lana, jak o život, škrábu se na stromy, a lezu po náhrobcích…ale nic z toho nepomáhá, mohla bych poprosit o radu? :oops:

Pokud se dobře pamatuji – climb the tree, untie the rope, cut the branch, bez záruky a nelekněte se jako všude v této hře je tu chytáček, tak se nepolekejte a pokračujte ve hře :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.