Skvělý test! ![]()
Komentáře k článku: LABELS and PACKAGING (photo quiz 1)
Skvělý test! ![]()
Pekny test! Akorat se mi nezda odpoved na 6). Kdyz je to bylinny vyber, ktery neobsahuje caj, tak prece nemuze obsahovat cajove sacky.
Nejvíc mě dala zabrat 5 a 10, ale nakonec jsem je dala dobře, ovšem
slovo pižmo nevim ani v češtině co to znamená. ![]()
mm
Pekny test! Akorat se mi nezda odpoved na 6). Kdyz je to bylinny vyber, ktery neobsahuje caj, tak prece nemuze obsahovat cajove sacky.
Re:
Kromě čaje černého/zeleného/bílého,.. je TEA také „a drink made from the infused leaves, fruits, or flowers of plants other than tea“ (Oxforddictionaries)
Hurá !!
Jsem nadšena z dalšího nádherného testu. Ale nedopadl pro mě zas tak
perfektně ![]()
Re:
Kromě čaje černého/zeleného/bílého,.. je TEA také „a drink made from the infused leaves, fruits, or flowers of plants other than tea“ (Oxforddictionaries)
Re: Re:
Ta definice je pomerne zavadejici. Hruskovy kompot taky nemuzu udelat z jablek. Z bylin muzu udelat nalev, odvar nebo macerat, ale ne caj.
Ale budiz, rekneme, ze caj je nalev z bylin, tj. ta kapalina. Potom je ta odpoved stejne spatne, protoze v tech saccich neni ten nalev (tj. dle tebe „caj“), ale ususena bylina.
Ta definice je pomerne zavadejici. Hruskovy kompot taky nemuzu udelat z jablek. Z bylin muzu udelat nalev, odvar nebo macerat, ale ne caj.
Ale budiz, rekneme, ze caj je nalev z bylin, tj. ta kapalina. Potom je ta odpoved stejne spatne, protoze v tech saccich neni ten nalev (tj. dle tebe „caj“), ale ususena bylina.
Re: Re: Re:
Přečtěte si prosím článek o čaji: h4e.cz/2010062902
TEA BAG je prostě čajový sáček. Pokud tam je tzv. INFUSION (viz článek), tak je to prostě stejně TEA BAG. Viz zmíněný článek a také odpověď od mm. Vaše přirovnání ke kompotu je myslím trochu mimo…
Nicméně jsem poupravil tu špatnou odpověď (…flavour) a přidal jsem slovo black, takže teď je prostě jednoznačně špatně. A jediná správná odpověď je, že obsahuje 60 tea bags = 60 sachets.
Jana
Re:
Bože, tak takového hnidopicha bych v reálu nikdy nechtěla potkat.
Můžeš zažalovat všechny ty společnosti, které na obalech svých výrobků
uvádějí název ,,bylinný čaj"…
A teď mě omluv,
jdu pít heřmánkový ,,nálev"
.
Neregistrovaný uživatel
![]()
![]()
Re: Re: Re:
musk
a substance with a strong smell that is used in making some perfumes. It is
produced naturally by a type of male deer.
tentokrát jsem odpovědím vůbec nerozuměla
. ale test s nápisy je
vždycky fajn.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.