bezva
bezva nápad, přes prázdniny jsem sledovala How I met your mother, takže
seriál je určitě na angličtinu bezvadná věc. Jestli si můžu něco
přát, tak nějaké fantasy a pohádky nebo dokumenty ![]()
Komentáře k článku: TV-Shows.cz - seriály v angličtině
bezva
bezva nápad, přes prázdniny jsem sledovala How I met your mother, takže
seriál je určitě na angličtinu bezvadná věc. Jestli si můžu něco
přát, tak nějaké fantasy a pohádky nebo dokumenty ![]()
Sarka
Re: Re: Dobrý
A proč by to nemohlo fungovat? Osobně nakupuju na Amazonu, ale ceny, které nabízí tenhle e-shop, odpovídají nabídce, kterou má britský Amazon. Dokonce mi přijde, že by mi to tady vyšlo o pár kaček levněji (minimálně na poštovném). A počeštěné verze těchhle seriálů, které nabízejí české obchody, jsou o hodně dražší a nemají anglické titulky.
A rozhodně je legálnější nakupovat než stahovat.
Re: Re: Re: Dobrý
PRESNE TAK!
Výborný nápad! Sice jsem si svůj oblíbený seriál (Friends) už koupila
přes Amazon, aspoň jsem si vyzkoušela objednávat ze zahraničí. ![]()
My family
Bude také k dostání My family?
My family
Bude také k dostání My family?
Re: My family
Můžeme sehnat balení se sezónami 1–5 (cena 1100 Kč), nebo jen první sezónu (za 320 Kč). Dodání během cca 1–2 týdnů. Kdyžtak napište na info@tv-shows.cz. Cena se může měnit, uvedené ceny by byly při objednání dnes.
I když už to skoro nepotřebuju, myslím, že by tam mohly být i české
titulky. Přeci jenom sem chodí i začátečníci a méně pokročilí,
kteří tomu nebudou moc rozumnět. Jinak je to ale vynikající nápad. Asi si
koupím přátelé. 320 Kč za sérii je úžasná cena, když normálně
v obchodě to neseženete pod 1000 Kč. Tam je sice i český dabing, ale
i tak je to neskutečně předražené. Takže díky a palec nahoru! ![]()
I když už to skoro nepotřebuju, myslím, že by tam mohly být i české titulky. Přeci jenom sem chodí i začátečníci a méně pokročilí, kteří tomu nebudou moc rozumnět. Jinak je to ale vynikající nápad. Asi si koupím přátelé. 320 Kč za sérii je úžasná cena, když normálně v obchodě to neseženete pod 1000 Kč. Tam je sice i český dabing, ale i tak je to neskutečně předražené. Takže díky a palec nahoru!
Re: ![]()
České titulky mají tu nevýhodu, že člověk zapomene, že je to anglicky a jen čte a čte… a vlastně angličtina je zcela bokem. Více viz článek o tom, jak se učit s televizními seriály.
I méně pokročilí si brzy na angličtinu v seriálech zvyknou… anglické titulky moc pomáhají. Sice možná nebudete rozumět každému slovu, ale budete v kontaktu s angličtinu mluvenou i psanou… a brzy zjistíte, že si můžete užít skvělý seriál zcela bez pomoci češtiny.
Re: Re: Re: Dobrý
souhlasím, je k vzteku, když česky vydavatel u titulu nenechá AJ titulky… myslím, že je to prima nápad
Re:
ja na koukám s titulkama a nemůžu říct, že bych kvůli tomu „neslyšela“ mluvenou AJ
Re: Re:
souhlasím, je to zhruba moje úroveň a nemám s tím žádný větší problém
Re:
České titulky mají tu nevýhodu, že člověk zapomene, že je to anglicky a jen čte a čte… a vlastně angličtina je zcela bokem. Více viz článek o tom, jak se učit s televizními seriály.
I méně pokročilí si brzy na angličtinu v seriálech zvyknou… anglické titulky moc pomáhají. Sice možná nebudete rozumět každému slovu, ale budete v kontaktu s angličtinu mluvenou i psanou… a brzy zjistíte, že si můžete užít skvělý seriál zcela bez pomoci češtiny.
Re: Re: ![]()
jediný problém pak je, že děti na mě koukají jak na macechu, protože oni mají ten seriál taky rádi a čeština tam prostě není… a nějaké filmy mám 2×, protože český vydavatel tam nenechal angličtinu a mě na to v češtině nebaví koukat…
Re: Re: ![]()
Máte pravdu. Dřív jsem si to neuvědomoval, ale když nad tím přemýšlím, tak člověk opravdu jen čte, když tam má české titulky.
Re: Re:
Máte pravdu. Dřív jsem si to neuvědomoval, ale když nad tím přemýšlím, tak člověk opravdu jen čte, když tam má české titulky.
Re: Re: Re: ![]()
Nejen české. ![]()
Když mám i anglické titulky, tak jen čtu a když nestačím přečíst
netuším o čem je řeč, protože to mluvené už nevnímám.
Re: Re: Re: Re: ![]()
To chce trochu cviku… zvyknete si a půjde to samo. ![]()
Ještě bych měl dotaz. Když si najednou objednám více sérií třeba
Přátel, je možné mi je zaslat najednou za jedno poštovné? ![]()
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.