Help for English

MP3

 

Ahoj.Chtel jsem se zeptat,jestli je tady mozne stahnout do MP3 prehravace nejaky anglicky vety a naslednym ceskym prekladem.Dekuji za odpoved

ne, takové věci u nás nemáme.

Dobrý den,
Chtěla jsem si pustit ty písničky a zkusit doplnit texty, ale ovládací prvek nereaguje (prostě nehraje hudba) Kde dělám chybu? Zvukovou kartu mám a když si nechám opakovat slova tak to vše funguje jak má. Díky Lucy

Máte v prohlížeči nainstalovaný ADOBE FLASHPLAYER? Pravděpodobně ne. Po jeho instalaci pravděpodobně všechno bude fungovat tak, jak má.

Dobrý den,
Vaše stránky jsou super, našla jsem je čirou náhodou při hledání vánočních koled.Nejsem angličtinář, a proto oceňuji nahrávky mp3, kde mám možnost si osvojit výslovnost při zpěvu některých písní – učím totiž hudební výchovu a anglické písně s textem a zároveň výslovností jsou pro mě velkým přínosem.Tímto velmi děkuji.Malý dotaz na závěr, nebylo by možné některé písně uvádět i s notovým podkladem.Je to jen návrh.Ale to už by asi bylo moc, že :)??

Díky!

No, ten notový podklad… myslím, že to už by asi bylo skutečně moc. Ne že by to byl velký problém, ale už tak je spousta věcí, které chceme na web přidat… a notový zápis rozhodně není naše priorita. :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.