Help for English

Vhodný výukový program

 

Zdravím,
chtěl bych vás poprosit,zda neznáte někdo nějaký lepší výukový program pro středně pokročilé.Studuji gymnázium a jediný předmět,který za to stojí pořádně studovat je Aj :-D. Tím chci poprosit,zda neznáte nějaké výukové programy,které si mohu pořídit (myslím samozřejmě za peníze..free programy nemají moc smysl). Vše,co mi našel google mi přijde strašně složité,i když jsou to možná jediné varianty.

Děkuji

Pokud se to netýká našeho softwaru, použijte prosím sekci Ostatní nebo Help fórum.

Zdravím, chtěl byhc poprosit o radu, nemužu nikde najít zda je nějaký způsob jak do Language Labu doplňovat slovíčka např. z Vašeho webu. Mám ho už asi 4 roky, a když si dělám lekci některá slovíčka program nezná :) Vím že si je můžu vložit ale je to bez výslovnosti tak jestli se nedá výslovnost stahnout třeba od Vás ze slovníku zde na HFE. Děkuji ;)

Dobrý den, podporu programu Language Lab jsme již ukončili, možnost importu slovíček je jen do našeho nového programu WORD MANAGER. Tam potom stačí kliknout na ikonku pod slovíčky tady na webu a ta se automaticky naimportují do WM.

Tuto možnost pro LL bohužel nabídnou nemůžeme.

zdravím,sháním jednu hru vubec nevím jak se jmenuje, ale jako malá jsem ji hrávala na pc byl tam chlapeček i holčička a skočilo se třeba na obrázek mravence a musela sem skočit na mravence anglicky jak mile sem jako by to slovíčko přiřadila špatně tak mě polil kyblíček s barvou a zachránila mě žížala s deštníkem… jedno kolo se odehrávalo v přírodě (mezi stromi) a další co si pamatuji na zámku prosím o radu zda nevíte název hry. já vubec nemám představu jen si pamatuji průběh hry. děkuji

Pokud se to netýká vyloženě našeho software, použijte prosím sekci Ostatní.

 

Vlákno je zamčené. Nelze do něj přispívat.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.