minimum order cost

Prosím pěkně o překlad. Děkuji. He has confirmed that we would be able to keep the price at £72.59 per 1USQT Tin, but there would be a minimum order cost of £20.00 in addition to the £30.00 Transpor­t fee.

Potvrdil, že budeme moci ponechat cenu na £72.59 za 1 USQT Tin (čtvrtgalonová plechovka?), ale minimální cena objednávky musí být £20.00 navíc k £30.00 za dopravu.

děkuji :-) dává Vám to smysl? mně moc ne. Když objednají 1 USQT Tin, což je nějakých 73 liber, tak minimální cenu objednávky překročí více než dvakrát.

Dává. :-) Tam jde o to objednané množství. Já nevím, o jaké zboží se jedná, ale předpokládám, že se jedná o cenu za nějaké zboží, které má základní cenu 72,59 liber za čtvrtgalon, ale oni prodávají i menší objemy a tím pádem se můžete dostat i pod 20 liber. Pokud si objednáte za min. 20 liber, budou moci nechat tuto cenu. Kdybyste si náhodou chtěli objednat méně, cenu už nebudou moci garantovat.

Na mě to dělá dojem, že si objednají několik čtvrtgalonových plechovek, každou za cenu 72.59 liber, ale proto, že to je míň než minimální objednávka zaplatí ještě k nákladům za dopravu ve výši 30 liber dalších 20 liber protože objednávají málo.

Já si zase myslím, že z toho, co je napsané, nemůžeme vůbec mluvit o množství objednaného zboží. Jde o to, že cena bude solidní 72.59 liber za čtyřgalonovou plechovku, ale k 30 librám za dopravu bude potřeba přičíst minimálně 20liber za každou odbjednávku. Ať už už za 1 plechovku nebo 1000 plechovek.

To swimmer: To by mohlo být taky, že to je jakýsi minimální poplatek za vyřízení objednávky. Prakticky mi to ale připadá spíš jako sankce za malou objednávku. To působí tak, že uhádali cenu běžnou pro věší odběr, tak jim ji zachovají, ale přirážku za malou objednávku si naúčtujou.

Souhlasim s Mirkem. Je to castka, kterou si dodavatel pricte k objednavce, aby se objednavka stala profitabilni. Spis je to tedy minimum order charge. Na objednavce ma dodavatel nejake naklady – prevzeti objednavky, vyskladneni, baleni, doprava. Pokud zakaznik usmlouval nejakou cenu produktu, tak musi objednat takove mnozstvi, aby se dodavateli pokryly tyto naklady. Pokud si objedna min, tak si dodavatel neco k objednavce pricte.

JJ souhlas, může to tak být a je to i nanejvýš pravděpodobné,ale plyne to z Vaší nebo mojí zkušenosti, ne z toho textu:-).

OK, guys! :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.