Help for English

Výslovnost: /s/ or /z/ #1

Komentáře k článku: Výslovnost: /s/ or /z/ 1

 

Výborný test :)

Re:

To máte pravdu, nejsem. Naštěstí se to dá hnedka opravit. Jak jsme ale už říkali a psali milionkrát, upozornění na překlepy, chyby apod. pište do soukromých zpráv.

Nesouhlasím. Proč by p. Vít nebyl ve formě? Překlep a chybu udělá každý. Nepíšu moc komentářů, stránky ale otevírám nejméně 3krát denně a před p. Vítem smekám. Ať si někdo zkusí vytvářet něco takového. Všem autorům děkuji a přeji hodně sil do budoucna.

Omg, teprve ted se dovidam ze USE se cte odlizne jako N nebo V, je se mnou vsechno v poradku?

Re:

takové věci se stávají. I já občas s hrůzou zjistím, že je něco jinak, než jsem si myslel. :-)

Re:

Jestli někdo není ve formě, tak jsem to já – jen 60 procent. Bohužel u mě to bude trvalejšího charakteru :-)

Re: Re:

no tak já dopadla ještě hůř…trapas!! půlka no…to by člověk neřekl, že tenhle zdánlivě nevinný testíček může tak překvapit! jdu se polepšit na 2!

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví Neregistrovaný uživatel

Já vím, že ten test navazuje na výklad, takže je jasné, v kterých slovech je potíž, nicméně nešlo by, prosím, nějak vyznačit slova, v kterých se má mezi s a z rozhodovat? Když bych to takhle chtěl dát studentům, bude se každý druhý ptát, zda jde o slova “side” nebo “first” apod. :) Díky!

to je proto, že tu bylo podtržení a v nové verzi stránek není podtržení vůbec podporováno… budeme to muset označit nějak jinak.

Tak v tomto testu si to jde naštěstí odvodit i bez označení.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.