Help for English

Úvodní strana: doporučené aktivity

 

Na úvodní stránce se nyní zobrazují aktivity trochu jinak. Pokud si necháte vygenerovat nové aktivity, tak se na zde budou zobrazovat pouze aktivity, které patře mezi doporučené a je úplně jedno, zda jsou zatím pouze navržené, rozpracované, dokončené.

Doporučené workflow má být, že uživatel si spustí SC, postupně bude vypracovávat doporučené aktivity, až vypracuje úplně všechny aktivity, poté klikne na tlačítko “generovat nové aktivity”. Domníváme se, že pokud na titulní stránce budou nadále i dokončené aktivity může to být pro uživatele motivující prvek.

Do dnešního dne se mezi doporučenými aktivitami nezobrazovaly dokončené. ale rozpracované aktivity se zobrazovaly přímo mezi doporučenými. Rozpracované aktivity naleznete na samostatné stránce. Vedlo nás k tomu především to, že se doporučené aktivity mísily s rozpracovanými, třeba z minulosti.

Co si o této změně myslíte? řídíte se doporučenými aktivitami? jak na vás působí, že vidíte, jak je postupně plníte?

Z mého pohledu to bylo logičtější předtím – dokončené aktivity “zmizely” (už jsem je prošla, jsou ve statistice) a rozpracované byly součástí doporučených aktivit (mám je na očích, dodělám je).

 

Vlákno je zamčené. Nelze do něj přispívat.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.