Help for English

Postcrossing - pohlednice z celého světa

Komentáře k článku: Postcrossing - pohlednice z celého světa

 

Nouvelles images

Prosím Vás, nevíte co znamená Nouvelles images? už několikrát to někdo měl v profilu jako oblíbený motiv pohlednic.

Super projekt, mám odeslané 3 pohlednice a 1 už dorazila, takže teď čekám, kdy mi přijde domů první pohled. Jen ten výběr pohledů mi přijde dost omezený. Nemáte někdo tip, kde v Pardubicích nebo Hradci Králové jsou k dostání pěkný pohledy? Díky.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Fram vložený před 14 lety

Super projekt, mám odeslané 3 pohlednice a 1 už dorazila, takže teď čekám, kdy mi přijde domů první pohled. Jen ten výběr pohledů mi přijde dost omezený. Nemáte někdo tip, kde v Pardubicích nebo Hradci Králové jsou k dostání pěkný pohledy? Díky.

Re:

Taky jsem se zapojila a musím souhlasit…poh­lednice u nás nic moc. Všeobecně ale platí, že nejlepší výběr mají v Infocentrech, aspoň na Jižní Moravě.

Re: Nouvelles images

To jsou značkový pohledy, který seženete většinou v „lepších“ knihkupectvích nebo papírnictvích v obchodních centrech, mají myslím i web. stránky. Náměty mají stejný tady jako na druhým konci světa, vopruz. A cena mimochodem taky světová.

Re: Re:

A pokud se míháte Brnem, tak stojí za to si jít vybrat pohled k jeptiškám naproti kostelu u Jakuba, je tam nějaké katolické knihkupectví,či co – pěkné pohledy a neuvěřitelný výběr a vždycky mají něco nového. ( taky mě to vždycky stojí kolem 200,–kč :-) )

Ahoj mam dotaz, na obdrzeny pohled nemohu odepsat? Obcas bych rada odepsala :) co se stane kdyz ten pohled na vygenerovanou adresu nakonec neposlu ?

tak jsem se taky zaregistrovala, ted jen prijit na to, kam budu ty stovky pohlednic davat :D

Právě jsem se zaregistrovala, ale chtěla bych se zeptat, zda je možné někde nastavit ,a bych nedostávala pohledy z určitých zemí? Děkuji

Zpáteční adresa

Dobrý večer, mám malý dotaz – mám na pohlednici, kterou posílám, psát zpáteční adresu (nebo email)? Nebo je obvyklý jen podpis? Díky. Už mám vygenerované adresy USA,VB,Holandsko :-)

4lis: pokud si chceš s někým dál měnit pohledy (direct swap) tak ano, na běžné pohlednice je ale zpáteční adresa zbytečná.
lily: send postcard vlevo nahoře. Tam vygeneruješ adresu. Budeš jí mít jak v nabídce (možno se podívat v menu: sent postcard), tak přijde do mailu. Kód se píše na odesílanou pohlednici někam do poloviny s textem (ne do adresy).

nejvíce jich je z USA, Číny a Německa… Tak já mám pocit, že je to samý Holanďan! :-D

To Leiah : děkuji za radu, už jsem víc „in“ a neustále zjišťuji jak je systém propracovaný :-)

Skvělý tip!! Včera jsem tu narazila na článek a už jsem se zaregistrovala. V pondělí posílám první pohled. Je mi 58, angličtinu se učím teprve půl roku a tohle je prima způsob, jak se přiučit. A taky dobrá motivace.(thu)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.