Help for English

Novinky v English Me

Komentáře k článku: Novinky v English Me (únor 2013)

 

Vynikající práce, používám od prvního dne k plné spokojenosti a každé další vylepšení online systému vítám.

Autory programu ste super, novinky v programe ma potesili a drzim palce pri realizaci dalsieho vylepsovania a rozsirovania vyukoveho on-line programu.

Prajem vela spokojnych uzivatelov.

Dobry den, mohli by jste mi poradit jak zobrazit kontextovy slovnicek na tabletu porad nejak nachapu jak na to slovo kliknout kdyz dvojklik neni mozny dekuji

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Radekk vložený před 11 lety

Dobry den, mohli by jste mi poradit jak zobrazit kontextovy slovnicek na tabletu porad nejak nachapu jak na to slovo kliknout kdyz dvojklik neni mozny dekuji

Na tabletech a jiných dotykových displejích funguje jen v rámci příkladových vět, testových otázek a vět s doplňováním.

Dobrý den,

předem bych chtěla poděkovat za Vaši práci :-) Vaše stránky jsou fantasticke! Jsem uplny začátečník a vaše stánky mi moc pomáhají. Vážně přemýšlím o zakoupení Englich Me a chtěla bych se zeptat, zda zvukové nahrávky jsou pouze u slovíček, nebo i u testu či jiných vět? Děkuji Petra

Dobrý den, v tento moment má zvukovou nahrávku alespoň v americké angličtině většina slovíček (přes 15000). Právě probíhá nahrávání celého slovníku v britské angličtině, nahrávky se během měsíce či dvou snad objeví. Zároveň pracujeme na nahrávkách všech testových a příkladových vět, zatím v americké angličtině (už jich máme více než polovinu), časem i v britské. Určitě se máte na co těšit, protože s nahrávkami vět přibudou další zajímavé funkce.

Dobrý den, děkuji za Vaši odpověď. Přesto se ještě zeptám, mám tedy ještě mesíc nebo dva jak uvadíte vyčkat se zakoupením English My do doby až bude zvukavá nahrávka i testech a příkladových větách?

No, jde o to, jestli myslíte, že pro Vás má program hodnotu už teď, když to tam ještě není. Nové funkce a možnosti budeme přidávat neustále… uživatelé za ně ale nic navíc neplatí, máte předplatné a po předplacenou dobu můžete English Me využívat i se všemi průběžnými změnami a vylepšeními a novými možnostmi.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.