Nazyvani pohlavnich organu

Jeste predtim nez polozim svuj trochu choulostivy dotaz, mohou se administratori vyjadrit jestli svym tematem (viz nadpis) neporusuji mistni pravidla?

Pokud to nebude neslušné, pak OK. Pokud ano, napište dotaz soukromou zprávou mě a já Vám odpovím také SZ.

Byla (jsou) tady vubec nejaka psana pravidla co se diskuzi tyce?

Dekuji. Chtel bych se zeptat jake hezke vyrazy pro pohlavni organy mezi sebou pouzivaji boyfriend/ girlfriend nebo manzele? Terminy jako vagina nebo penis se mi zdaji prilis odborne, medicinske. A na druhou stranu pussy nebo dick jsou asi hanlive. Co se tedy pouziva mezi pary co jsou si blizci?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JiM_cz vložený před 12 lety

Dekuji. Chtel bych se zeptat jake hezke vyrazy pro pohlavni organy mezi sebou pouzivaji boyfriend/ girlfriend nebo manzele? Terminy jako vagina nebo penis se mi zdaji prilis odborne, medicinske. A na druhou stranu pussy nebo dick jsou asi hanlive. Co se tedy pouziva mezi pary co jsou si blizci?

Myslím, že nic univerzálního. Pokud někdo nějaké názvy používá, pak je to věc spíše individuální a vymyslí si to ten pár sám. Zkuste zagooglit třeba klíčová slova pet names sex organs, uvidíte mraky možností.

Zajímavý článek najdete zde: http://redredapples.wordpress.com/…al-about-us/

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.