The Øresund Bridge is an amazing example of modern engineering design that links the Scandinavian countries of Denmark and Sweden. It is 8 kilometres long and was done / completed in July 2000.
Které a proč? Díky
Kuba
The Øresund Bridge is an amazing example of modern engineering design that links the Scandinavian countries of Denmark and Sweden. It is 8 kilometres long and was done / completed in July 2000.
Které a proč? Díky
Kuba
Já jsem rozhodně pro “completed”, to done mi přijde v týhle větě
dost zvláští. Ale asi to neni vysvětlení, které jste čekal. ![]()
Já jsem rozhodně pro “completed”, to done mi přijde v týhle větě dost zvláští. Ale asi to neni vysvětlení, které jste čekal.
No.. odpověď je fajn
ale hlavně asi to vysvětlení…
Možná dělá problém rozdíl mezi DO a MAKE:
do = dělat (třeba práci, úkol)
x
make = dělat (vytvořit něco apod.)
Potom už je jasné, že DONE to být nemůže a použijeme COMPLETED (most byl dokončen).
Možná dělá problém rozdíl mezi DO a MAKE:
do = dělat (třeba práci, úkol)
x
make = dělat (vytvořit něco apod.)Potom už je jasné, že DONE to být nemůže a použijeme COMPLETED (most byl dokončen).
Díky, ale v tomhle už rozdíl není ne? They have finally completed that a They are done with that
To je v pořádku. I když význam se úplně 100 % nekryje. ![]()
To je v pořádku. I když význam se úplně 100 % nekryje.
A jaký je teda významový rozdíl tady?
(Když se něco učím, učím se to na 100% a do hloubky, proto se pořád
ptám
)
A jaký je teda významový rozdíl tady?
(Když se něco učím, učím se to na 100% a do hloubky, proto se pořád ptám
)
Řekl bych, že
- Konečně to dokončili.
- Jsou s tím hotovi.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.