Help for English

Ohlédnutí za rokem 2013

Komentáře k článku: Ohlédnutí za rokem 2013

 

Dobrý den. Rád bych Vám i vašim kolegům touto cestou velice poděkoval, za veškerou práci, kterou jste na tomto webu odvedli. Je to až k nevíře, jaké obrovské množství informací je zde k dispozici. A navíc zdarma. Denně se tomu nestačím divit, když si procházím gramatiku, slovíčka apod. Museli jste do toho vložit veliký kus práce i část svého života. Jsem tu nový a s angličtinou jsem začal zhruba před týdnem. Registroval jsem se sice již v minulosti, na doporučení mé kamarádky, ale učit se tento skvělý jazyk, jsem se odhodlal až nyní. Začínám jak se říká “od píky”, tedy od úplných začátků. Je mi už teď jasné, že to bude běh na dlouho trať. Jak už zde bylo několikrát napsáno, chce to hlavně motivaci a chuť se učit. Obojí samozřejmě mám. Především, strašně rád bych se chtěl naučit číst (a souběžně s tím i psát), protože denně přicházím s AJ do styku na internetu. Rád bych chtěl také časem cestovat po světě a domluvit se, popovídat si s lidmi z jiných zemí. Ta myšlenka, už sama o sobě, že by tohoto mohl člověk za nějaký čas dosáhnout, je úžasná. Pro samostudium mám již zakoupenou učebnici, abych si, jako úplný začátečník, vytvořil obecné základy. Hodlám využívat souběžné s ní i tyto stránky + samozřejmě skvělou aplikaci English Me, kterou jsem si u vás před pár dny předplatil. Předem se omlouvám, že jsem se trochu více rozepsal a trochu i odbočil od tématu vlákna. Chtěl jsem to napsat tak nějak pohromadě Děkuji ještě jednou. Děláte záslužnou práci pro ostatní a toho si opravdu velmi cením. Zvlášť v dnešní uspěchané době, do toho ještě zaměstnání atp…

Takže Vám tímto přeji všechno nejlepší do nového roku a také chuť i nadále se tomuto skvělému webu věnovat. S pozdravem,

Honza

Přeji Help for English spokojené návštěvníky, pilné studenty a všem hodně zdraví!

Děkuji Vám všem za to, jak obrovský kus práce jste tady udělali. S Angličtinou jsem začala v dost pokročilém věku a tyto stránky mi hodně pomohly a pořád pomáhají. Moc ráda se sem vracím, někdy přihlášená a jindy nepřihlášená, ale vždycky s radostí a s vírou, že najdu odpovědi na můj problém. A bez vašeho programu Word Manager si neumím učení ani představit! Přeji hodně úspěchů v roce 2014 pro vás všechny v osobním i pracovním životě! 

Hodně zdraví a štěstí v novém roce všem z HfE

HFE je jeden neuvěřitelný projekt! Tolik hodnotných informací, tolik úsilí, tolik času, tolik dřiny, tolik šťastných studentů, tolik motivace, tolik potěšení z učení (se) angličtiny…

Autorům této úžasné, pozitivní, radost rozsévající stránky, všem přispěvatelům a také všem její uživatelům přeji jen to nejlepší do nového roku 2014!

Přeji všem čtenářům tohoto skvělého webu i jeho tvůrcům šťastný nový rok! Moc mi všechny ty materiály, co tu jsou pomáhají zlepšovat moji angličtinu a jestli se na konci ledna dozvím, že jsem úspěšně složila FCE, tak to bude hlavně díky HFE! 

Rada by som poďakovala autorom článkov tohto webu za ich obriu prácu, obetavosť, nadšenie, za ich schopnosť motivovať, rozdávať (sa) nám študentom a zaželať im v roku 2014 v osobnom živote veľa zdravíčka, šťastia a rodinnej pohody .

Kolektívu Help for English ďakujem a prajem dobré zdravie, elán a optimizmus a návštevníkom a užívateľom spokojnosť a chuť do učenia.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.