Přijímací zkoušky na SŠ z AJ

Ahoj, potřebovala bych pomoct.. V úterý budu dělat přijímací zkoušky na střední školu a budou tam zkoušky jen z angličtiny. Na webu mají vzorový test z r. 2013. Zkoušela jsem ho vypracovat, ale je to celkem k ničemu, když nemám řešení, tudíž nevím, v čem dělám chyby. Chci poprosit někoho, kdo by mi zde vypracoval řešení každého úkolu, abych si mohla své znalosti “zhodnotit”.

Test: http://web.spssbrno.cz/…anj2013a.pdf

Děkuji mockrát všem:)

Myslím že bude rozumnější sem dát svoje odpovědi a počkat jestli je někdo opraví.

Sokolská jo? Tam jsem maturoval před dvěma roky a stále na ty čtyři roky rád vzpomínám. Každopádně mám ještě pár zachovalých učebnic, které jsem nestihl prodat, tak se případně v záři ozvi přes SZ (nevím, kolik se jich za tu dobu změnilo.)

A jak už psal Onsatko, napiš sem svoje odpovědi – stačí třeba číslo otázky a co jsi tam doplnila a klidně ti to zkontroluju.

Napsat sem nebo poslat do vzkazů

A

1. Mary doesn't like jazz.
  2. My teachers think I'm clever.
  3. We don't use a computer every day.
  4. love drawing.
  5. They are good friends.

B
Miguel comes from Spain and he lives in Barcelona. He lives in a house with his brother. Miguel is very good at mathematics.

C
1g 2a 3b 4e 5d 6c

D
1. They went to London on Friday.
2. He got up early this morning.
3. I fell off my bicycle yesterday.
4. She phoned for a taxi.
5. I watched a funny film on TV at my friend's house.

E

1. My father is more serious than my mother.
  2. Thi painting is more colourful than that picture.
  3. He has a healthier lifestyle than me.
  4. A Porshe is more expensive than a Peugeot.
  5. This jacket is cheaper than that jacket.

F

1. Bill didn't fall off his chair.
  2. Did Carol arrive early?
  3. Did you go to the shop?
  4. Kevin wrote a letter to his friend.
  5. Did they cook the chicken?

G

1. We can't drive. Can you teach us?
  2. Can you help me? I can't do this.
  3. Where is the cheese? I can't see it.
  4. Jane's got my videos. She likes them.
  5. That's my mother. Clare is speaking to her.

A

My teacher thinks I'm clever. (3. osoba)

Turn around A má samozřejmě dobře.
My teachers think I'm clever.
(3.os. ano, ale čísla množného)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od ONDR4.cz vložený před 12 lety

Sokolská jo? Tam jsem maturoval před dvěma roky a stále na ty čtyři roky rád vzpomínám. Každopádně mám ještě pár zachovalých učebnic, které jsem nestihl prodat, tak se případně v záři ozvi přes SZ (nevím, kolik se jich za tu dobu změnilo.)

A jak už psal Onsatko, napiš sem svoje odpovědi – stačí třeba číslo otázky a co jsi tam doplnila a klidně ti to zkontroluju.

Ha, moje chybka. Měl sem za to že je to jednotný, mam to tam i tak napsaný. V tom případě to je ok Poznámka pro mě: nekontrolovat nic po půlnoci.

edit: nemá to být odpověď na to co mam označeno nad tím, nevím kde se to tam vzalo.. poslední 2 dny mi to tady nějak blbne a editnout to pryč nejde

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.