možnost diskuze přímo v EnglishMe

Ahoj,

Když dokončím v English Me gramatický drill nezobrazí se mi statistika. Má to tak být?

díky

Marek

Odkaz na příspěvek Příspěvek od logi vložený před 10 lety

Ahoj,

Když dokončím v English Me gramatický drill nezobrazí se mi statistika. Má to tak být?

díky

Marek

Jak jsem již psal:

mohu Vás poprosit, abyste podobná hlášení prováděl přímo z English Me, ze stránky, kde k problému dochází. Pomůže nám to problém lépe najít, identifikovat a případně opravit.

(některé problémy bez odkazu na dané cvičení či profil uživatele nedohledáme. díky)

Jasně. Díky

Marek

Chtěl bych se zeptat zda-li v english me najdu i ze sekce zabava HFE – doplnovacky textu hudby atd…? nikde jsem na to zatim v english me nenarazil

díky

Marek

Chtěl bych se zeptat zda-li v english me najdu i ze sekce zabava HFE – doplnovacky textu hudby atd…? nikde jsem na to zatim v english me nenarazil

díky

Marek

Ne, svolení a licence k písničkám máme pouze za předpokladu, že nejsou využívány ke komerčním účelům.

V English Me najdete jen autorské materiály autorů Marka Víta a Romana Svozílka.

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat english me rozpozná když už něčemu rozumím například orovni elementary? a bude mít automaticky davat testy z vyšíího levelu atd?

díky

Marek

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat english me rozpozná když už něčemu rozumím například orovni elementary? a bude mít automaticky davat testy z vyšíího levelu atd?

díky

Marek

Úroveň si mění uživatel sám, dle potřeby.
Když např. vidíte, že Vaše testy se pohybují dlouhodobě na 90 – 100 % a zároveň jste spokojen s výsledky zkoušení slovíček, můžete si zvolit vyšší úroveň.

Dobrý den,

Je možnost že by v budoucnu byla ikonka statistiky i u slovní zásoby ve sdíleném okruhu. Hodně by to pomohlo je hodně cvičení a není přehled, které jsem dělal a které ne. Uživateli by to hodně pomohlo v orientaci.

díky

Marek

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.