utmost- překlad

Dobrý den, chtěla bych pomoct s tímto překladem : This gentleman, Mr. Wilson, has been my partner and helper in many of my most successful cases, and I have no doubt that he will be of the utmost use to me in yours also.

to zvýrazněné mi vůbec nejde přeložit .. děkuji :) Hezký zbytek víkendu

Možná “bude mi co nejužitečnější i v těch vašich (případech)”. Takhle bych to viděl, otázka je, jestli to odpovídá kontextu, odkud úryvek pochází…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Daniel Müller vložený před 10 lety

Možná “bude mi co nejužitečnější i v těch vašich (případech)”. Takhle bych to viděl, otázka je, jestli to odpovídá kontextu, odkud úryvek pochází…

úryvek pochází k knihy : Spolek ryšavců A ano kontextu to odpovídá, ale zajímal by mě rozbor této věty, tím myslím co znamená utmost use a utmost use to me ¨děkuji vám

Odkaz na příspěvek Příspěvek od dananovak vložený před 10 lety

úryvek pochází k knihy : Spolek ryšavců A ano kontextu to odpovídá, ale zajímal by mě rozbor této věty, tím myslím co znamená utmost use a utmost use to me ¨děkuji vám

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Daniel Müller vložený před 10 lety

https://slovniky.lingea.cz/…cesky/utmost

děkuji, tyto stránky jsem doted´ neznala

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.