utmost- překlad

Dobrý den, chtěla bych pomoct s tímto překladem : This gentleman, Mr. Wilson, has been my partner and helper in many of my most successful cases, and I have no doubt that he will be of the utmost use to me in yours also.

to zvýrazněné mi vůbec nejde přeložit .. děkuji :) Hezký zbytek víkendu

Možná “bude mi co nejužitečnější i v těch vašich (případech)”. Takhle bych to viděl, otázka je, jestli to odpovídá kontextu, odkud úryvek pochází…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Daniel Müller vložený před 9 lety

Možná “bude mi co nejužitečnější i v těch vašich (případech)”. Takhle bych to viděl, otázka je, jestli to odpovídá kontextu, odkud úryvek pochází…

úryvek pochází k knihy : Spolek ryšavců A ano kontextu to odpovídá, ale zajímal by mě rozbor této věty, tím myslím co znamená utmost use a utmost use to me ¨děkuji vám

Odkaz na příspěvek Příspěvek od dananovak vložený před 9 lety

úryvek pochází k knihy : Spolek ryšavců A ano kontextu to odpovídá, ale zajímal by mě rozbor této věty, tím myslím co znamená utmost use a utmost use to me ¨děkuji vám

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Daniel Müller vložený před 9 lety

https://slovniky.lingea.cz/…cesky/utmost

děkuji, tyto stránky jsem doted´ neznala

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.