Who I am nebo Who Am I?

Ahoj, chtel jsme pozadat o pomoc ve spravnem vykladu. Vymyslim nyni modni znacku ktera jsem chtel aby se jmenovala Who I Am. Kdyz jsem to ale konzultoval s nekolika prateli par mi jich reklo, ze spravne by melo byt spise Who Am I. Muzete mi prosim nekdo rici co je spravne a proc, pripadne jestli jsou spravne obe varianty. Pripadne kdy se pouziva ktera abych vedel jestli je pro me toto vyuziti vhodne? Osobne se mi vice libi Who I Am a z toho co se mi podarilo vygooglit se pouzivaji obe varianty. Jen si nejsem jisty zda je to skutecne spravne a proc, pripadne proc neni.

Diky moc za pomoc ;-)

Přečtěte si: Sloveso BÝT #3: Otázky a uvidíte, v čem je rozdíl. :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Franta K. Barták vložený před 9 lety

Přečtěte si: Sloveso BÝT #3: Otázky a uvidíte, v čem je rozdíl. :)

Diky, ale to mi moc nepomuze anglicky se teprve ucim a moc jsem to nepochopil. ;-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od pavelbuben vložený před 9 lety

Diky, ale to mi moc nepomuze anglicky se teprve ucim a moc jsem to nepochopil. ;-)

“Who I am.” je oznamovací věta (např. “Řeknu vám, kdo jsem.” nebo přednáška na téma “Kdo jsem.”)
“Who am I?” je otázka. (viz zmíněný článek)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Franta K. Barták vložený před 9 lety

“Who I am.” je oznamovací věta (např. “Řeknu vám, kdo jsem.” nebo přednáška na téma “Kdo jsem.”)
“Who am I?” je otázka. (viz zmíněný článek)

Jasne diky moc za upresneni. Dokonce jsme to takhle prekvapive pochopil jen jisty jsem si nebyl. ?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.