Pomoc pri vybere slovnika

Zdravim spol. Toto je moj prvy prispevok a tak som si povedal ze sa idem Vas opytat. Potrebujem poradit pri vybere advanced slovnika a rozhodujem sa medzi Macmillan a Oxford 8th edition. Mate niekto skusenosti s nimi? Ak ano napiste mi ktory slovnika udava viac prikladov ku slovickam, ktory je priehladnejsi a celkovo Prijatelnejsi. Press a viac hlav viac info :) dakujem pekne :))

Mame tady recenze na slovniky. Treba pomozou. Ja doporucuji Longman.

Vítejte na HFE. :-)

Budete si pořizovat papírovou nebo elektronickou verzi? Jde mi o to, že na úrovni Advanced je dobré pracovat s vícero slovníky. Když si něco ověřuji, dívám se do Oxford, Cambridge, Macmillan i Longman. Podle toho, co hledám a taky se mi stává, že to v některém nenajdu… K jakému účelu si ho budete pořizovat?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucka Skrčená vložený před 8 lety

Vítejte na HFE. :-)

Budete si pořizovat papírovou nebo elektronickou verzi? Jde mi o to, že na úrovni Advanced je dobré pracovat s vícero slovníky. Když si něco ověřuji, dívám se do Oxford, Cambridge, Macmillan i Longman. Podle toho, co hledám a taky se mi stává, že to v některém nenajdu… K jakému účelu si ho budete pořizovat?

Dobry den, v papierovej verzii. Cital som uz recenzie na tejto stranke ohladom tychto slovnikov. No stale neviem Nakolko su slovniky oba hodnotene na 100%. Stale zvazujem.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.